Рецепт Бананові мафіни фото

Бананові мафіни
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Фрукти , Банан
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Маффіни
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Ви любите банани? Тоді бананові маффіни вам точно сподобаються. Вони ніжні і солодкі, з яскравим смаком і ароматом бананів. Запасіться паперовими формочками, стиглим бананом - і вперед на кухню!

Опис приготування:

Ставте маффіни тільки в добре розігріту духовку, тоді вони"вибухнуть" і стануть ще смачніше. Після охолодження можна полити їх глазур'ю або присипати цукровою пудрою, прикрасити вершковим кремом. Хай щастить! дивіться рецепт, як приготувати бананові маффіни, нижче.

  • Банан - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 75 грам
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку - 125 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
бананові мафіни - фото крок 1
Приготуйте продукти для маффінів. Відміряйте кількість цукру і борошна, відріжте шматочок масла. Якщо немає ваг, то кількість борошна потрібно приблизно 1, 5 склянки, стакан об'ємом 200 мл. Приступимо.
бананові мафіни - фото крок 2
Банан натріть на тертці. Якщо він занадто м'який, то просто придушити його виделкою. Додайте цукор і яйце. З'єднайте інгредієнти.
бананові мафіни - фото крок 3
Масло вершкове натріть на крупній тертці, можна додати масло кімнатної температури і ввести в тісто, як зручно.
бананові мафіни - фото крок 4
Всипте просіяне борошно і розпушувач. Міксером або вилочкою доведіть тісто до однорідної м'якої консистенції.
бананові мафіни - фото крок 5
Візьміть силіконові або антипригарні формочки, вкладіть паперові всередину, заповнити третю третину. Надішліть маффіни в духовку на 20 хвилин. Температура духовки - 180 градусів.
бананові мафіни - фото крок 6
Бананові мафіни готові! Дайте їм повністю охолонути - і подавайте до чаю. Смачного!

Схожі рецепти