Стейк зі шпинатом, виноградом і мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування яловичого стейка зі шпинатом, червоним виноградом і мигдалем.
Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти мигдаль на аркуші для випічки. Запікати в духовці, помішуючи час від часу, до золотистого кольору, від 5 до 8 хвилин. Викласти мигдаль в невелику миску, відкладіть в сторону.
У великій неглибокої сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити стейки сіллю і перцем, готувати, перевертаючи один раз, від 3 до 5 хвилин з кожного боку. Викласти готові стейки на блюдо, накрити вільно алюмінієвою фольгою.
Викласти шпинат і виноград в сковороду, перемішати з рештою в сковороді маслом і смажити від 1 до 2 хвилин. Додати оцет і підсмажений мигдаль. Подавати стейк зі шпинатом.
- Яловичих стейка - 2 штуки
- Пучка шпинату - 2 штуки
- Красного винограда без косточек- 1 Склянка(Разрезанного пополам)
- Бальзамічного оцту - 1 Ст. Ложка
У великій неглибокої сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити стейки сіллю і перцем, готувати, перевертаючи один раз, від 3 до 5 хвилин з кожного боку. Викласти готові стейки на блюдо, накрити вільно алюмінієвою фольгою.
Викласти шпинат і виноград в сковороду, перемішати з рештою в сковороді маслом і смажити від 1 до 2 хвилин. Додати оцет і підсмажений мигдаль. Подавати стейк зі шпинатом.