Рецепт Стейк зі шпинатом, виноградом і мигдалем фото

Стейк зі шпинатом, виноградом і мигдалем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Рецепт приготування яловичого стейка зі шпинатом, червоним виноградом і мигдалем.

Опис приготування:

Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти мигдаль на аркуші для випічки. Запікати в духовці, помішуючи час від часу, до золотистого кольору, від 5 до 8 хвилин. Викласти мигдаль в невелику миску, відкладіть в сторону.

У великій неглибокої сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити стейки сіллю і перцем, готувати, перевертаючи один раз, від 3 до 5 хвилин з кожного боку. Викласти готові стейки на блюдо, накрити вільно алюмінієвою фольгою.

Викласти шпинат і виноград в сковороду, перемішати з рештою в сковороді маслом і смажити від 1 до 2 хвилин. Додати оцет і підсмажений мигдаль. Подавати стейк зі шпинатом.


  • Яловичих стейка - 2 штуки
  • Пучка шпинату - 2 штуки
  • Красного винограда без косточек- 1 Склянка(Разрезанного пополам)
  • Бальзамічного оцту - 1 Ст. Ложка
Розігріти духовку до 175 градусів. Викласти мигдаль на аркуші для випічки. Запікати в духовці, помішуючи час від часу, до золотистого кольору, від 5 до 8 хвилин. Викласти мигдаль в невелику миску, відкладіть в сторону.

У великій неглибокої сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити стейки сіллю і перцем, готувати, перевертаючи один раз, від 3 до 5 хвилин з кожного боку. Викласти готові стейки на блюдо, накрити вільно алюмінієвою фольгою.

Викласти шпинат і виноград в сковороду, перемішати з рештою в сковороді маслом і смажити від 1 до 2 хвилин. Додати оцет і підсмажений мигдаль. Подавати стейк зі шпинатом.

Схожі рецепти