Стейк з томатним салатом і вершковим шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вам рецепт повноцінного гарячого вечері або обіду. Будемо готувати м'ясо, гарнір і салат. Все просто, але дуже смачно і незвично!
Стейк може бути будь-який: свинячий, яловичий, телячий і т.Д. В іншому ж, дуже раджу приготувати оригінал салату і гарніру з цього рецепта. Вони приголомшливі!
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і мелений перець - - За смаком
- М'ясистий помідор - 1 штука
- Солодкий цибуля - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Заморожений нарізаний шпинат - 400 грам
- Мелений мускатний горіх - 1/8 чайних ложки
- Стейк - 2 штуки
1. Змішайте масло і оцет. Приправити сіллю і poperčite. Заправка готова.
2. Половину цибулини наріжте півкільцями, помідор нарізати кружальцями.
3. Викладіть цибулю і помідори на тарілку, полийте заправкою.
4. Що залишився лук наріжте кубиком.
5. Обсмажте з додаванням олії.
6. Додайте борошно і обсмажте все разом.
7. Додайте молоко, сіль і poperčite.
8. Шпинат помийте і наріжте.
9. Додайте в сковороду.
10. Гасіть до готовності шпинату, приправити сіллю.
11. Стейк помийте, обсушити.
12. Обсмажте на сковороді до готовності.
13. Подавайте стейк з салатом і шпинатом. Смачного!