Апельсиновий торт з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт смачного апельсинового торта - приготування десертного пирога з мигдалем і апельсиновим соком.
Кількість порцій: 6
- Цукор - 2 склянки
- Цедра апельсинова - 1 Чайна ложка
- Яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 3/4 склянки
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 170 грам
- Цукрова пудра - 1 1/2 склянки
- Сік апельсиновий - 1 Ст. Ложка
- Мигдаль - 85 грам
1
Яйця збийте з цукром до стану пишної маси. Збивати слід по одному, додавши до них апельсинову цедру. Після цього всипати в суміш борошно і додайте Молоко.
2
Як тільки тісто готове і замішано, ділите його на дві частини. Одну викладіть у форму, змащену маслом, і випікайте при середній температурі до золотистого відтінку. Таким же чином вступите і з другою половиною.
3
Викладіть обидві частини з форм і залиште охолодитися. Мигдаль для крему слід очистити і трохи посмажити на сковороді. Взбейте масло, в яке додається цукрова пудра з апельсиновим соком. Кремом змащуються коржі і поверхню пирога. Верх прикрашається мигдалем, а боки бісквітної крихтою.