Рецепт Апельсиновий торт з мигдалем фото

Апельсиновий торт з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Апельсин
Страви без випічки
Для дітей, На святковий стіл, Десерт, День народження, 8 березня
Випічка, Торти

Рецепт смачного апельсинового торта - приготування десертного пирога з мигдалем і апельсиновим соком.

Кількість порцій: 6
  • Цукор - 2 склянки
  • Цедра апельсинова - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 3/4 склянки
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 170 грам
  • Цукрова пудра - 1 1/2 склянки
  • Сік апельсиновий - 1 Ст. Ложка
  • Мигдаль - 85 грам
1
Яйця збийте з цукром до стану пишної маси. Збивати слід по одному, додавши до них апельсинову цедру. Після цього всипати в суміш борошно і додайте Молоко.
2
Як тільки тісто готове і замішано, ділите його на дві частини. Одну викладіть у форму, змащену маслом, і випікайте при середній температурі до золотистого відтінку. Таким же чином вступите і з другою половиною.
3
Викладіть обидві частини з форм і залиште охолодитися. Мигдаль для крему слід очистити і трохи посмажити на сковороді. Взбейте масло, в яке додається цукрова пудра з апельсиновим соком. Кремом змащуються коржі і поверхню пирога. Верх прикрашається мигдалем, а боки бісквітної крихтою.

Схожі рецепти