Рецепт Апельсиновий хрусткий торт фото

Апельсиновий хрусткий торт
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Фрукти , Апельсин
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний тортик з апельсинами.

Опис приготування:

Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Форму змастіть жиром і присипте борошном. З'єднайте крихти крекеру Грема, коричневий цукор, горіхи і масло. Розділіть суміш рівномірно між підготовленими формами. Відкладіть в сторону.

У невеликому посуді змішати суміш для торта, воду, апельсиновий сік і масло. Вбити яйця, по одному, а потім додати апельсинову цедру. Вилийте суміш у форми з крихтами і рівномірно розподіліть.

Випікати в розігрітій духовці 30 хвилин, або поки зубочистка не буде виходити чистою. Дайте охолонути 10 хвилин, потім викласти з форми і повністю остудити. Полити глазур'ю (стороною з крихтами вгору) шари, верх і з боків. Прикрасити часточками апельсинів і поставити в холодильник.

Для глазурі: в мисці збити ванільну глазур, потім змішати зі збитими вершками. Змішати з апельсинової і лимонною цедрою.

  • Стакан крихти крекеру Грема - 1 штука
  • Коричневий цукор - 1/2 склянки
  • Подрібнений волоський горіх - 1/2 склянки
  • Розм'якшене вершкове масло - 1/2 склянки
  • Упаковка жовтої суміші для торта - 1 штука
  • Вода - 1/2 склянки
  • Апельсиновий сік - 1/2 склянки
  • Рослинна олія - 1/3 склянки
  • Яйце - 3 штуки
  • Терта апельсинова цедра - 5 Ст. Ложок
  • Банку готової ванільної глазурі - 1 штука
  • Контейнер заморожених і підталих збитих вершків - 1 штука
  • Терта лимонна цедра - 1 Чайна ложка
  • Банку мандаринів, висушених - 1 штука
Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Форму змастіть жиром і присипте борошном. З'єднайте крихти крекеру Грема, коричневий цукор, горіхи і масло. Розділіть суміш рівномірно між підготовленими формами. Відкладіть в сторону.

У невеликому посуді змішати суміш для торта, воду, апельсиновий сік і масло. Вбити яйця, по одному, а потім додати апельсинову цедру. Вилийте суміш у форми з крихтами і рівномірно розподіліть.

Випікати в розігрітій духовці 30 хвилин, або поки зубочистка не буде виходити чистою. Дайте охолонути 10 хвилин, потім викласти з форми і повністю остудити. Полити глазур'ю (стороною з крихтами вгору) шари, верх і з боків. Прикрасити часточками апельсинів і поставити в холодильник.

Для глазурі: в мисці збити ванільну глазур, потім змішати зі збитими вершками. Змішати з апельсинової і лимонною цедрою.

Схожі рецепти