Апельсиновий хрусткий торт
(покроковий рецепт з фото)
Смачний тортик з апельсинами.
Розігрійте духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). Форму змастіть жиром і присипте борошном. З'єднайте крихти крекеру Грема, коричневий цукор, горіхи і масло. Розділіть суміш рівномірно між підготовленими формами. Відкладіть в сторону.
У невеликому посуді змішати суміш для торта, воду, апельсиновий сік і масло. Вбити яйця, по одному, а потім додати апельсинову цедру. Вилийте суміш у форми з крихтами і рівномірно розподіліть.
Випікати в розігрітій духовці 30 хвилин, або поки зубочистка не буде виходити чистою. Дайте охолонути 10 хвилин, потім викласти з форми і повністю остудити. Полити глазур'ю (стороною з крихтами вгору) шари, верх і з боків. Прикрасити часточками апельсинів і поставити в холодильник.
Для глазурі: в мисці збити ванільну глазур, потім змішати зі збитими вершками. Змішати з апельсинової і лимонною цедрою.
- Стакан крихти крекеру Грема - 1 штука
- Коричневий цукор - 1/2 склянки
- Подрібнений волоський горіх - 1/2 склянки
- Розм'якшене вершкове масло - 1/2 склянки
- Упаковка жовтої суміші для торта - 1 штука
- Вода - 1/2 склянки
- Апельсиновий сік - 1/2 склянки
- Рослинна олія - 1/3 склянки
- Яйце - 3 штуки
- Терта апельсинова цедра - 5 Ст. Ложок
- Банку готової ванільної глазурі - 1 штука
- Контейнер заморожених і підталих збитих вершків - 1 штука
- Терта лимонна цедра - 1 Чайна ложка
- Банку мандаринів, висушених - 1 штука
У невеликому посуді змішати суміш для торта, воду, апельсиновий сік і масло. Вбити яйця, по одному, а потім додати апельсинову цедру. Вилийте суміш у форми з крихтами і рівномірно розподіліть.
Випікати в розігрітій духовці 30 хвилин, або поки зубочистка не буде виходити чистою. Дайте охолонути 10 хвилин, потім викласти з форми і повністю остудити. Полити глазур'ю (стороною з крихтами вгору) шари, верх і з боків. Прикрасити часточками апельсинів і поставити в холодильник.
Для глазурі: в мисці збити ванільну глазур, потім змішати зі збитими вершками. Змішати з апельсинової і лимонною цедрою.