Рецепт Хрусткий багет фото

Хрусткий багет
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто
Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 2
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Випічка домашнього хліба - це захоплюючий і зовсім нескладний процес. А якщо ви не згодні, тоді обов'язково візьміть на замітку цей класний рецепт і переконайтеся в цьому самі Рекомендую!

Опис приготування:

Хочу звернути вашу увагу на одну деталь: тісто найкраще замісити з вечора, після чого дайте йому ніч провести в холодильнику. Це дуже зручно, якщо хочете спекти багет до пізнього сніданку, наприклад. Але якщо часу немає, досить дати йому постояти близько 1-2 годин. Я покажу, як приготувати хрусткий багет в спеціальній формі, але ви можете просто викласти тісто на деко.

  • Борошно - 3 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Дріжджі - 1/2 чайних ложки
  • Вода - 1 Склянка
хрусткий багет - фото крок 1
1. У глибоку миску надішліть просіяне борошно, сіль і дріжджі. Влийте теплу воду.
хрусткий багет - фото крок 2
2. Ретельно перемішайте.
хрусткий багет - фото крок 3
3. Залиште тісто на годинку, після вимісити руками ще хвилин 5.
хрусткий багет - фото крок 4
4. Накрийте плівкою мисочку, приберіть в холодильник на ніч.
хрусткий багет - фото крок 5
5. Готове тісто розділити на дві частини, сформуйте багети.
хрусткий багет - фото крок 6
6. Викладіть у форму, накрийте рушником і залиште на годинку в теплі підходити.
хрусткий багет - фото крок 7
7. Зробіть гострим ножем при бажанні надрізи на поверхні багета і відправте форму в розігріту до 220 градусів духовку.
хрусткий багет - фото крок 8
8. Запікайте хрусткий багет близько 15 хвилин до рум'яності.
Смачного!

Схожі рецепти