Багет з часниковим маслом
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і смачний варіант приготування закуски. Таке блюдо чудово підійде для сніданку, обіду і вечері. Пропонуємо рецепт, як приготувати багет з часниковим маслом. Виходить відмінне блюдо!
Замість бутербродів можна подати ось такий багет з часниковим маслом. Для приготування можна використовувати свіжий, тільки що спечений або куплений багет (або той, що вже довгий час пролежав у вас в хлібниці). Поєднання зелені і часнику додасть смаку і прекрасного аромату. Готується все дуже просто!
- Багет - 1 штука
- Олія - 50-70 грам
- Часник - 3-4 зубчиків
- Зелень - 1 пучок (петрушка, кріп
) - Сіль, перець - За смаком
1. Зелень промиваємо, висушуємо паперовим рушником і дрібно нарізаємо, відправляємо її в миску. Часник очищаємо і видавлюємо в миску до зелені.
2. Додаємо розм'якшене вершкове масло і ретельно перемішуємо, додаємо до смаку сіль і перець (або інші спеції).
3. Гострим ножем робимо глибокі надрізи в багеті, НЕ дорізаючи до кінця. Акуратно заповнюємо прорізи отриманої масляною масою.
4. Духова шафа розігріваємо до 180 градусів, багет загортаємо в фольгу і відправляємо запікатися на 10-15 хвилин.
5. Через якийсь час дістаємо готовий багет, розгортаємо фольгу, перекладаємо його на блюдо і подаємо до столу.