Анчоуси з часниковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт анчоуси з часниковим соусом - приготування смажених анчоусів з соусом з часнику, петрушки, Оливкового маслаі лимонного соку. Смачна страва прямо з Італії.
До речі, анчоуси відмінно поєднуються в часником. Розповідаю, як приготувати смажені анчоуси з часниковим соусом.
- Анчоусів - 900 грам
- Борошна - 1 Склянка
- Холодної води - 4-6 Ст. Ложок
- Солі - 1 щіпка
- Хліба без кірки - 4 скибочки
- Часнику - 4 зубчики
- Лимонного соку - 2 Ст. Ложки
- Оливкового масла - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль і перець - - За смаком
- Петрушки - 2 чайних ложки
1
Хліб замочіть у воді на 10 хвилин. Очистіть і крупно наріжте часник.
2
Борошно просійте в глибоку миску разом з дрібкою солі. Поступово додайте воду.
3
У великій глибокій сковороді нагрійте масло. Анчоусів обваляйте в борошні. Обсмажуйте анчоусів в кілька партій до хрусткої скоринки і золотистого кольору.
4
Між іншим, змішайте хліб в кухонний комбайн з часником і лимонним соком. Поки комбайн працює додайте оливкову олію, якщо суміш занадто густа і суха влийте трохи води. Додайте петрушку, сіль, перець і перемішайте вручну.
5
Готові анчоуси посипте сіллю, полийте часниковим соусом і прикрасьте часточками лимона.
6
Смачного!