Горбуша під часниковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся класичним рецептом горбуші під часниковим соусом. Готується просто, часу багато не відніме, інгредієнти всі доступні, а виходить дуже смачно! словом, ідеальний рецепт, спробуйте!
Такий простий рецепт горбуші під часниковим соусом обов'язково вам сподобається! Адже блюдо добре поєднується з будь-якими гарнірами (як на мене, особливо гарне поєднання горбуші і картопляного пюре), але може подаватися і окремо, зі свіжими овочами. Словом, це унікальне в своїй універсальності блюдо!
- Горбуша слабосолона - 400 грам
- Сметана жирна - 1 Склянка (можна замінити грецьким йогуртом або жирними вершками)
- Каперсами - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 1 штука(1 велика головка)
- Лимон - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Каперсами подрібнити, цедру лимона і часник натираємо на дрібній тертці. Розміщуємо всі в миску, додамо подрібнену зелень, сік лимона і сметану. Ретельно перемішати, додамо спеції за смаком.
2. Рибу ділимо на порційні шматочки, видалимо кісточки, натремо сіллю і спеціями. Якщо сковорода нова, обсмажуємо без масла. У мене сковорода стара, до неї все липне, тому я смажу на рослинному маслі.
3. От і все! При подачі щедро поливаємо кожен шматочок риби соусом і подаємо до улюбленого гарніру!