Рецепт Горбуша під часниковим соусом фото

Горбуша під часниковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Часник
Низькокалорійні , ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Соуси
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Ділюся класичним рецептом горбуші під часниковим соусом. Готується просто, часу багато не відніме, інгредієнти всі доступні, а виходить дуже смачно! словом, ідеальний рецепт, спробуйте!

Опис приготування:

Такий простий рецепт горбуші під часниковим соусом обов'язково вам сподобається! Адже блюдо добре поєднується з будь-якими гарнірами (як на мене, особливо гарне поєднання горбуші і картопляного пюре), але може подаватися і окремо, зі свіжими овочами. Словом, це унікальне в своїй універсальності блюдо!

  • Горбуша слабосолона - 400 грам
  • Сметана жирна - 1 Склянка (можна замінити грецьким йогуртом або жирними вершками)
  • Каперсами - 1-2 Ст. Ложок
  • Часник - 1 штука(1 велика головка)
  • Лимон - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
горбуша під часниковим соусом - фото крок 1
1. Каперсами подрібнити, цедру лимона і часник натираємо на дрібній тертці. Розміщуємо всі в миску, додамо подрібнену зелень, сік лимона і сметану. Ретельно перемішати, додамо спеції за смаком.
горбуша під часниковим соусом - фото крок 2
2. Рибу ділимо на порційні шматочки, видалимо кісточки, натремо сіллю і спеціями. Якщо сковорода нова, обсмажуємо без масла. У мене сковорода стара, до неї все липне, тому я смажу на рослинному маслі.
горбуша під часниковим соусом - фото крок 3
3. От і все! При подачі щедро поливаємо кожен шматочок риби соусом і подаємо до улюбленого гарніру!

Схожі рецепти