Рецепт Горбуша під часниковим соусом фото

Горбуша під часниковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Часник
Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Гарячі страви, Соуси

Ділюся класичним рецептом горбуші під часниковим соусом. Готується просто, часу багато не відніме, інгредієнти всі доступні, а виходить дуже смачно! словом, ідеальний рецепт, спробуйте!

Такий простий рецепт горбуші під часниковим соусом обов'язково вам сподобається! Адже блюдо добре поєднується з будь-якими гарнірами (як на мене, особливо гарне поєднання горбуші і картопляного пюре), але може подаватися і окремо, зі свіжими овочами. Словом, це унікальне в своїй універсальності блюдо!

  • Горбуша слабосолона - 400 грам
  • Сметана жирна - 1 Склянка (можна замінити грецьким йогуртом або жирними вершками)
  • Каперсами - 1-2 Ст. Ложок
  • Часник - 1 штука(1 велика головка)
  • Лимон - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
горбуша під часниковим соусом - фото крок 1
1. Каперсами подрібнити, цедру лимона і часник натираємо на дрібній тертці. Розміщуємо всі в миску, додамо подрібнену зелень, сік лимона і сметану. Ретельно перемішати, додамо спеції за смаком.
горбуша під часниковим соусом - фото крок 2
2. Рибу ділимо на порційні шматочки, видалимо кісточки, натремо сіллю і спеціями. Якщо сковорода нова, обсмажуємо без масла. У мене сковорода стара, до неї все липне, тому я смажу на рослинному маслі.
горбуша під часниковим соусом - фото крок 3
3. От і все! При подачі щедро поливаємо кожен шматочок риби соусом і подаємо до улюбленого гарніру!

Схожі рецепти