Кабачки під часниковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні вийшли кабачки, я вирішила для різноманітності посмажити їх на відкритому вогні, точніше - на вугіллі.
Кабачок потрібно вимити і порізати. Приготуйте дві порції соусу, одна для змазування кабачків перед смаженням, друга - для подачі. Кабачки в соусі підсмажте на решітці і подайте до столу гарячими.
- Кабачок - 1-2 штук
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
Підготуємо продукти.
Кабачок потрібно вимити і порізати кільцями товщиною 5 мм.
Приготуємо часниковий соус. Змішаємо сметану, часник, сіль, перець чорний мелений.
Змащуємо соусом кабачки, чекаємо 5-10 хвилин, щоб вони просочилися, і переходимо до смаження.
На решітку мангала викладаємо кабачки, млоїмо їх на вугіллі до рум'яної скоринки.
Перевертаємо час від часу, і смажимо до готовності. Знімаємо з решітки - і подаємо з соусом.