Рецепт Кабачки під часниковим соусом фото

Кабачки під часниковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Дуже смачні вийшли кабачки, я вирішила для різноманітності посмажити їх на відкритому вогні, точніше - на вугіллі.

Опис приготування:

Кабачок потрібно вимити і порізати. Приготуйте дві порції соусу, одна для змазування кабачків перед смаженням, друга - для подачі. Кабачки в соусі підсмажте на решітці і подайте до столу гарячими.

  • Кабачок - 1-2 штук
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
кабачки під часниковим соусом - фото крок 1
Підготуємо продукти.
кабачки під часниковим соусом - фото крок 2
Кабачок потрібно вимити і порізати кільцями товщиною 5 мм.
кабачки під часниковим соусом - фото крок 3
Приготуємо часниковий соус. Змішаємо сметану, часник, сіль, перець чорний мелений.
кабачки під часниковим соусом - фото крок 4
Змащуємо соусом кабачки, чекаємо 5-10 хвилин, щоб вони просочилися, і переходимо до смаження.
кабачки під часниковим соусом - фото крок 5
На решітку мангала викладаємо кабачки, млоїмо їх на вугіллі до рум'яної скоринки.
кабачки під часниковим соусом - фото крок 6
Перевертаємо час від часу, і смажимо до готовності. Знімаємо з решітки - і подаємо з соусом.

Схожі рецепти