Смажені кабачки з сметанно-часниковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Смажені кабачки - мабуть, найпростіше блюдо, яке можна приготувати з цього чудового овочу. Щоб смак кабачка зробити яскравіше, подають різні соуси. Наприклад, зі сметани, часнику і кропу.
Смажені кабачки з соусом із сметани, кропу і часнику завжди просто "відлітають" зі столу. Ця чудова літня закуска підходить до картоплі, м'яса, птиці. Також кабачки є цілком самостійною стравою. Готується швидко і дуже просто. Кабачки слід нарізати кружальцями, посипати сіллю, дати постояти. Після просушіть і обсмажте в сковороді. Приготуйте соус зі сметани, часнику і кропу. Подавайте смажені кабачки з соусом.
- Кабачок - 2 штуки
- Соняшникова олія - 40 мілілітрів
- Крем - 200 мілілітрів
- Часник - 1-2 зубчиків
- Кріп - 10 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Кабачок помийте і наріжте кружальцями завтовшки 0, 5-0, 7 мм. Викладіть на тарілку шарами, кожен шар посипаючи сіллю. Дайте постояти кабачкам в солі 15 хвилин.
Кабачки пустять багато соку, його потрібно просушити. Після цього викладіть кабачкові гуртки в гарячу сковороду з рафінованим соняшниковою олією.
Обсмажте кабачки з обох боків до золотистого кольору.
Смажені кабачки викладіть на паперовий рушник, щоб воно ввібрало зайвий жир.
Приготуйте соус для кабачків. У мисочку викладіть сметану.
Додайте подрібнений часник і нарізаний кріп.
Додайте пару пучок солі і перемішайте сметану, часник, кріп і сіль.
Смажені кабачки готові. Подавайте зі сметанно-часниковим соусом.