Смажені кабачки під майонезно-часниковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Таку закуску можна готувати в будь-який час року при наявності заморожених кабачків. Оскільки вже почався сезон свіжих овочів, то в самий раз приготувати смажені кабачки під майонезно-часниковим соусом.
Кабачки корисні в будь-який час року, приготувати таку закуску можна навіть взимку, якщо у вас є заморожені овочі. У нас сьогодні молодий свіжий кабачок, і ми приготуємо просте блюдо з нього. Без представленого соусу вони виходять не такими смачними.
- Кабачок - 1 штук
- Часник - 1 зубчиків
- Борошно - 3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
1. Для приготування цієї страви нам знадобиться один кабачок. Якщо ви готуєте для великої родини, то беріть більшу кількість. З одного кабачка виходить 2 порції.
2. Нарізаємо кабачок кільцями середньої товщини. Даємо трохи постояти, щоб виділився сік.
3. Тепер обвалюють кожне колечко в борошні з обох сторін і відправляємо на сковороду. Солити будемо пізніше.
4. Смажимо на олії до рум'яного кольору. Коли переверне на зворотну сторону, і виробляти сіль за смаком.
5. Тепер натираємо часник на дрібній тертці і додаємо майонез.
6. Дайте соусу трохи постояти, щоб часник пустив аромат. Його можна зробити і до того, як почнете смажити кабачок.
7. Тепер потрібно промазати кожне колечко готовим соусом.
8. І подавайте до столу. Смажені кабачки під майонезно-часниковим соусом однаково хороші в гарячому і холодному вигляді.