Рецепт Оселедець з цибулею в майонезно-гірчичному соусі з майонезом «Maxeev'» фото

Оселедець з цибулею в майонезно-гірчичному соусі з майонезом «Maxeev'»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Голландська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець, Майонез
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл
Солоне

Смачна закуска, яка готується абсолютно просто і швидко. Обов'язково порадуйте своїх гостей і близьких!

Любителі солоної рибки неодмінно оцінять цей рецепт! З майонезом # Махеев'_чудеса_за_полчаса закуска розлетиться моментально. Блюдо буде актуально і для новорічного і для будь-якого іншого святкового столу. А можна приготувати оселедець в майонезно-гірчичному соусі і просто до сімейної вечері. З картоплею, да свіжою зеленню, встояти буде складно. Беріть рецепт на замітку! А якщо очікується велика компанія, то сміливо збільшуйте інгредієнти пропорційно.

  • Оселедець - 1 штука (слабосоленая)
  • Цибуля - 1 штука (невеликий)
  • Майонез "махеев'" - 2-3 Ст. Ложок( "провансаль" з лимонним соком)
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
оселедець з цибулею в майонезно-гірчичному соусі з майонезом
Зніміть з оселедця шкіру, видаліть всі нутрощі з плівкою. Зріжте хвіст і плавники. Приберіть хребет і великі кісточки. Готове філе промийте, обсушити і наріжте порційними шматочками.
Цибуля наріжте тонкими кільцями. Для соусу в окремій мисочці змішайте гірчицю, майонез "махеев'" з лимонним соком і цукор.

Схожі рецепти