Оселедець з цибулею в майонезно-гірчичному соусі з майонезом «Maxeev'»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Смачна закуска, яка готується абсолютно просто і швидко. Обов'язково порадуйте своїх гостей і близьких!
Опис приготування:
Любителі солоної рибки неодмінно оцінять цей рецепт! З майонезом # Махеев'_чудеса_за_полчаса закуска розлетиться моментально. Блюдо буде актуально і для новорічного і для будь-якого іншого святкового столу. А можна приготувати оселедець в майонезно-гірчичному соусі і просто до сімейної вечері. З картоплею, да свіжою зеленню, встояти буде складно. Беріть рецепт на замітку! А якщо очікується велика компанія, то сміливо збільшуйте інгредієнти пропорційно.
- Оселедець - 1 штука (слабосоленая)
- Цибуля - 1 штука (невеликий)
- Майонез"Махеев'" - 2-3 Ст. Ложок("Провансаль" з лимонним соком)
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Зніміть з оселедця шкіру, видаліть всі нутрощі з плівкою. Зріжте хвіст і плавники. Приберіть хребет і великі кісточки. Готове філе промийте, обсушити і наріжте порційними шматочками.
Цибуля наріжте тонкими кільцями. Для соусу в окремій мисочці змішайте гірчицю, майонез"Махеев'" з лимонним соком і цукор.
З'єднайте філе оселедця і лук разом. Додайте соус і все акуратно, але ретельно перемішайте. Оселедець в майонезно-гірчичному соусі готова. Можна подавати закуску відразу ж. Але я рекомендую її охолодити в холодильнику і дати настоятися не менше 2 годин.
Смачного!