Оселедець в гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Любителі солоної рибки оцінять мій рецепт, який я описала нижче. Крім прекрасного смаку, він також може похвалитися швидкістю засолювання. Щоб блюдо дійшло до готовності, потрібно всього півгодини.
Уважно ознайомтеся з тим, як приготувати оселедець в гірчичному соусі. Якщо ви хочете отримати більш насичений смак, то постояти закусці в холодильнику буде потрібно години 4. Але я особисто не дочекалася. Через 30 хвилин риба стояла на столі. Розлетілася вона моментально. Дуже смачне доповнення до основних страв.
- Оселедець солона - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Лимон - 0, 5 штуки
- Зелень, гілочка - 3 штуки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - За смаком
Розріжте рибу вздовж хребта. Заберіть у неї черевця, хвіст і плавники.
Зніміть з оселедця шкіру і видаліть всі нутрощі з плівкою.
Потім наріжте її шматочками навскоси.
Для приготування соусу з'єднайте гірчицю з майонезом. Додайте до майонезной масі перець і 1 чайну ложку цукру. Вичавіть туди ж сік з лимона. Перемішайте інгредієнти.
Лук наріжте півкільцями. Покладіть його на дно блюда. Засипте цукром і влийте оцет. Перетріть складові.
На цибулю викладіть оселедець і полийте її соусом. Додайте мелконарубленную зелень. Залиште блюдо мінімум на півгодини в холодильнику. Приємною дегустації!