Рецепт Оселедець в гірчичному соусі фото

Оселедець в гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Любителі солоної рибки оцінять мій рецепт, який я описала нижче. Крім прекрасного смаку, він також може похвалитися швидкістю засолювання. Щоб блюдо дійшло до готовності, потрібно всього півгодини.

Уважно ознайомтеся з тим, як приготувати оселедець в гірчичному соусі. Якщо ви хочете отримати більш насичений смак, то постояти закусці в холодильнику буде потрібно години 4. Але я особисто не дочекалася. Через 30 хвилин риба стояла на столі. Розлетілася вона моментально. Дуже смачне доповнення до основних страв.

  • Оселедець солона - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Зелень, гілочка - 3 штуки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Чорний мелений перець - За смаком
оселедець в гірчичному соусі - фото крок 1
Розріжте рибу вздовж хребта. Заберіть у неї черевця, хвіст і плавники.
оселедець в гірчичному соусі - фото крок 2
Зніміть з оселедця шкіру і видаліть всі нутрощі з плівкою.
оселедець в гірчичному соусі - фото крок 3
Потім наріжте її шматочками навскоси.
оселедець в гірчичному соусі - фото крок 4
Для приготування соусу з'єднайте гірчицю з майонезом. Додайте до майонезной масі перець і 1 чайну ложку цукру. Вичавіть туди ж сік з лимона. Перемішайте інгредієнти.
оселедець в гірчичному соусі - фото крок 5
Лук наріжте півкільцями. Покладіть його на дно блюда. Засипте цукром і влийте оцет. Перетріть складові.
оселедець в гірчичному соусі - фото крок 6
На цибулю викладіть оселедець і полийте її соусом. Додайте мелконарубленную зелень. Залиште блюдо мінімум на півгодини в холодильнику. Приємною дегустації!

Схожі рецепти