Яловичина в гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Яловичину - дуже смачне і корисне м'ясо, ну а щоб підкреслити і поліпшити його смак я пропоную приготувати яловичину в гірчичному соусі. Це просте і смачне страви на кожен день.
Для того щоб яловичина вийшла соковита і м'яка, її потрібно замаринувати, і я пропоную вам для цього свій рецепт приготування яловичини в гірчичному соусі. Це дуже простий рецепт, в якому, Проте, всі інгредієнти поєднуються ідеально. Соус відмінно підкреслює природний смак м'яса, розм'якшує його і надає йому трохи пікантності, тому яловичину не потрібно довго гасити, досить просто посмажити м'ясо, і воно вийде соковите і ніжне. З цим простим рецептом яловичини в гірчичному соусі ви можете готувати собі таке мяско хоч кожен день, адже воно ніколи не набридне.
- Филей яловичий - 700-800 грам
- Сік лимонний свіжий - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
У мисці змішуємо гірчицю, подрібнений часник, лимонний сік, сіль і перець, перекладаємо цю суміш в целофановий пакет. Нарізаємо шматок яловичини на 4-5 частин, обвалюють їх в гірчичному соусі і залишаємо маринуватися в пакеті на 8-10 годин в холодильнику.
Потім наливаємо в гриль-сковорідку оливкове масло і ставимо її на вогонь. Обсмажуємо яловичину з кожного боку по 4-5 хвилин (якщо любите м'ясо з кров'ю) або довше.
Викладаємо яловичину на тарілку і подаємо з вашим улюбленим гарніром. Смачного!