Кролик в гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо м'ясо кролика приготувати правильно, то воно буде дуже соковите і ніжне, як в цьому простому рецепті. Кролик, тушкований в гірчичному соусі, виходить неймовірно смачний і ароматний.
Я дуже люблю їсти м'ясо кролика, але ось готувати його раніше у мене не завжди виходило, поки я не знайшла цей рецепт приготування кролика в гірчичному соусі. Він настільки простий, що у мене все вийшло з першого разу, а всі мої рідні залишилися в повному захваті від такого вечері і ще довго хвалили мої кулінарні здібності. Це й не дивно, адже завдяки ідеальному поєднанню інгредієнтів, смак у цієї страви виходить дуже насичений і вишуканий - для справжніх гурманів. Так що якщо у вас є в наявності дебела тушка кролика, але ви не знаєте, що ж з неї приготувати, тоді я із задоволенням розповім вам, як зробити кролика в гірчичному соусі.
- Кролик - 1, 5 кілограма
- Гірчичний - 3 Ст. Ложки(2 - в маринад, 1 - в соус)
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Вино біле сухе - 500 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вершки жирні - 2/3 склянки
- Морква - 1 штука
- Лавровий лист - 3 штуки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Чебрець - 0, 5 чайних ложки
- Петрушка сушена - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком