Рецепт Кролик в вершково-гірчичному соусі фото

Кролик в вершково-гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Кролик
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

У цьому рецепті ми будемо кролика маринувати в гірчичному соусі, а далі воля кожного, що з ним робити - запікати в духовці або тушкувати в сковороді. У будь-якому випадку страва вийде дуже смачним!

У м'яса кролика дуже ніжний смак. За той час, що м'ясо буде маринуватися, воно набуде нових пікантні нотки гірчиці. Це, безсумнівно, піде страви тільки на користь. Спробуйте і ви!

  • Крольчатина - 500 грам
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложок (від "махеев' ")
  • Майонез - 100 грам (від "махеев'" )
  • Спеції - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Вершки від 33% - 100 мілілітрів
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Петрушка - 1 Пучков
кролик в вершково-гірчичному соусі - фото крок 1
Для приготування маринаду змішайте майонез і гірчицю "маху" . Додайте спеції і все перемішайте.
кролик в вершково-гірчичному соусі - фото крок 2
Кролика наріжте на шматочки і замаринуйте в отриманому маринаді. Залиште на 3-4 годину, щоб м'ясо промаринувалося.
кролик в вершково-гірчичному соусі - фото крок 3
Потім трохи обсмажте нарізану цибулю.
кролик в вершково-гірчичному соусі - фото крок 4
Додайте шматочки кролика і обсмажте все разом хвилин 5-7, щоб кролик покрився скоринкою.
кролик в вершково-гірчичному соусі - фото крок 5
Потім додайте трохи води і вершків, доведіть до кипіння. Гасіть на маленькому вогні не менше години.
кролик в вершково-гірчичному соусі - фото крок 6
Посипте свіжою зеленню.
Подавайте відразу в гарячому вигляді.
Смачного!

Схожі рецепти