Кролик в вершково-гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ми будемо кролика маринувати в гірчичному соусі, а далі воля кожного, що з ним робити - запікати в духовці або тушкувати в сковороді. У будь-якому випадку страва вийде дуже смачним!
У м'яса кролика дуже ніжний смак. За той час, що м'ясо буде маринуватися, воно набуде нових пікантні нотки гірчиці. Це, безсумнівно, піде страви тільки на користь. Спробуйте і ви!
- Крольчатина - 500 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложок (від "махеев' ")
- Майонез - 100 грам (від "махеев'" )
- Спеції - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Вершки від 33% - 100 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Петрушка - 1 Пучков
Для приготування маринаду змішайте майонез і гірчицю "маху" . Додайте спеції і все перемішайте.
Кролика наріжте на шматочки і замаринуйте в отриманому маринаді. Залиште на 3-4 годину, щоб м'ясо промаринувалося.
Потім трохи обсмажте нарізану цибулю.
Додайте шматочки кролика і обсмажте все разом хвилин 5-7, щоб кролик покрився скоринкою.
Потім додайте трохи води і вершків, доведіть до кипіння. Гасіть на маленькому вогні не менше години.
Посипте свіжою зеленню.
Подавайте відразу в гарячому вигляді.
Смачного!
Подавайте відразу в гарячому вигляді.
Смачного!