Індичка в гірчичному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Індичка в гірчичному соусі - блюдо з розряду швидкі і смачні. Ніжне м'ясо індички і гірчичний соус відмінно доповнюють один одного. Приготуйте індичку в такому соусі і смачний обід або вечерю забезпечені.
Як приготувати індичку в гірчичному соусі в домашніх умовах? Я вам відповім - легко і дуже просто. Рецепт приготування цієї страви досить-таки простий, а м'ясо виходить смачним і ніжним, і головне - завжди виходить, навіть якщо ти тільки вчишся готувати. Індичка в гірчичному соусі - відмінне доповнення до будь-якого гарніру. Готуємо? :)
- Філе індички - 500 грам
- Гірчиця zernistaya - 1-2 Ст. Ложок
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Вершки 20% - 200 мілілітрів
- Кунжут - 1-2 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1 щіпка (за смаком)
Філе індички помиємо і висушити за допомогою паперових серветок або кухонного рушники. Потім нарізаємо на невеликі шматочки і обсмажити на розігрітій сковороді з невеликою кількістю рослинного масла.
Філе обсмажити, до нього додаємо дрібно нарізану цибулю і смажимо все разом до прозорості лука, постійно помішуючи.
Додаємо гірчицю, вершки, сіль і перець за смаком.
Все це добре перемішуємо, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь під сковорідкою і тушкуємо хвилин 20. Не забувайте періодично помішувати
На іншій сухій сковороді треба підсушити кунжут. Готовуюіндичку в гірчичному соусі викладаємо на тарілку до гарніру і посипаємо кунжутом.