Картопля в гірчичному соусі з кропом
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні запечені скибочки картоплі стануть відмінним гарніром до будь-якого м'ясного або рибного блюда. Особливо смачно готувати з даного рецептом молода картопля. Пригощайтеся!
Смачний, ніжний і в той же час пікантний картопля стане незамінним блюдом на Вашому столі! Буде ароматно і ситно, так що сміливо пробуйте! При бажанні поекспериментувати з гарнірами, замініть гірчицю томатним соусом, теж вийде смачно.
- Картопля - 6-8 штук (молодий)
- Гірчичний - 1 Ст. Ложок
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Кріп - 1 Пучков
Змішайте гірчицю, сметану, оливкова олія, сіль і спеції.
Картопля наріжте крупно і перемішайте з сметанно-гірчичною сумішшю.
Викладіть картоплю в форму для запікання. Посипте кропом і подрібненим часником. Накрийте фольгою і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 40 хвилин.
Потім зніміть фольгу і запікайте картоплю ще хвилин 15.
Потім зніміть фольгу і запікайте картоплю ще хвилин 15.
Подавайте гарячим.
Смачного!
Смачного!