Картопля під часниковим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Часниковий соус можна приготувати на основі різних продуктів, я вважала за краще більш легкий і низькокалорійний рецепт на основі йогурту.
Часниково-йогуртовий соус відмінно підійшов до картоплі, доповнив його ніжний смак часниковим ароматом і смаком.
- Картопля - 5-6 штук
- Часник - 2 зубчики
- Йогурт натуральний - 100 мілілітрів
- Крем - 100 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Гірчиця zernistaya - 1 Чайна ложка
- Сіль, спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Приготуємо продукти. Відварюємо яйця круто, очищаємо. Своїм та чистимо картопля.
2. У солоній воді відварюємо картоплю до готовності.
3. Готуємо соус. Трьом яйця на самій дрібній тертці.
4. Додаємо часник, пропущений через прес, 2-3 зубчики буде досить гостро.
5. Додаємо йогурт і сметану.
6. Додаємо зелень, сіль, перець, спеції улюблені, перемішуємо. Соус готовий.
7. Картопля викладаємо на тарілку.
8. Додаємо до нього будь-які свіжі овочі.
9. Поливаємо часниковим соусом і подаємо до столу. Смачного!