Рецепт Картопля під часниковим соусом фото

Картопля під часниковим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Болгарська кухня
Овочі , Молочні продукти , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 30 хв.

Часниковий соус можна приготувати на основі різних продуктів, я вважала за краще більш легкий і низькокалорійний рецепт на основі йогурту.

Опис приготування:

Часниково-йогуртовий соус відмінно підійшов до картоплі, доповнив його ніжний смак часниковим ароматом і смаком.

  • Картопля - 5-6 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Йогурт натуральний - 100 мілілітрів
  • Крем - 100 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Гірчиця zernistaya - 1 Чайна ложка
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
картопля під часниковим соусом - фото крок 1
1. Приготуємо продукти. Відварюємо яйця круто, очищаємо. Своїм та чистимо картопля.
картопля під часниковим соусом - фото крок 2
2. У солоній воді відварюємо картоплю до готовності.
картопля під часниковим соусом - фото крок 3
3. Готуємо соус. Трьом яйця на самій дрібній тертці.
картопля під часниковим соусом - фото крок 4
4. Додаємо часник, пропущений через прес, 2-3 зубчики буде досить гостро.
картопля під часниковим соусом - фото крок 5
5. Додаємо йогурт і сметану.
картопля під часниковим соусом - фото крок 6
6. Додаємо зелень, сіль, перець, спеції улюблені, перемішуємо. Соус готовий.
картопля під часниковим соусом - фото крок 7
7. Картопля викладаємо на тарілку.
картопля під часниковим соусом - фото крок 8
8. Додаємо до нього будь-які свіжі овочі.
картопля під часниковим соусом - фото крок 9
9. Поливаємо часниковим соусом і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти