Багет з часником
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування багета з часником геніальний, як і все просте! Уже не раз перевірено - така ароматна заміна хліба апетит викликає навіть у тих, хто не любить часник. Приголомшлива закуска!
Такий рецепт приготування багета з часником ідеально підходить для випадків, коли залишився усіма забутий багет або батон, який ще зовсім цілий, так що викинути шкода, але вже дуже черствий. У процесі ж запікання, та ще й з соковитою начинкою з розплавленого сиру і свіжої зелені, він швидко стане знову м'яким і ніжним. Так що знаючи, як зробити багет з часником, ви здорово різноманітите свій раціон, та й на покупної випічці заощадите.
- Багет - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Вершкове масло - 80 грам
- Часник - 4 зубчики
- Зелень - За смаком
1. Сир і зелень дрібно нарізаємо. Сирок у мене був плавлений, я його заморозила і натерла на тертці. Змішуємо, солимо і перчимо, якщо хочете.
2. Багет (краще вчорашній) нарізаємо порційно.
3. Промащуємо начинкою із зелені, часнику і сиру. Склеюємо назад.
4. Ретельно замотати у фольгу і відправимо запікатися в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин, періодично перевертаючи.
5. Можна незадовго до закінчення фольгу зняти з верху багета - тоді він зарум'яниться.