Рецепт Багет з часником фото

Багет з часником
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Часник
Пісні страви , Веганські страви
На обід
Випічка , Страви у фользі , Багет
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Цей рецепт приготування багета з часником геніальний, як і все просте! Уже не раз перевірено - така ароматна заміна хліба апетит викликає навіть у тих, хто не любить часник. Приголомшлива закуска!

Опис приготування:

Такий рецепт приготування багета з часником ідеально підходить для випадків, коли залишився усіма забутий багет або батон, який ще зовсім цілий, так що викинути шкода, але вже дуже черствий. У процесі ж запікання, та ще й з соковитою начинкою з розплавленого сиру і свіжої зелені, він швидко стане знову м'яким і ніжним. Так що знаючи, як зробити багет з часником, ви здорово різноманітите свій раціон, та й на покупної випічці заощадите.

  • Багет - 1 штука
  • Сир твердий - 100 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Зелень - За смаком
багет з часником - фото крок 1
1. Сир і зелень дрібно нарізаємо. Сирок у мене був плавлений, я його заморозила і натерла на тертці. Змішуємо, солимо і перчимо, якщо хочете.
багет з часником - фото крок 2
2. Багет (краще вчорашній) нарізаємо порційно.
багет з часником - фото крок 3
3. Промащуємо начинкою із зелені, часнику і сиру. Склеюємо назад.
багет з часником - фото крок 4
4. Ретельно замотати у фольгу і відправимо запікатися в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин, періодично перевертаючи.
багет з часником - фото крок 5
5. Можна незадовго до закінчення фольгу зняти з верху багета - тоді він зарум'яниться.

Схожі рецепти