Рецепт Багет з сиром і часником фото

Багет з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Багет

Хочете порадувати свою сім'ю чудовим хрустким багетом з ароматним сиром і часником всередині? тоді приступимо, адже зробити це простіше простого!

Рецепт приготування багета з сиром і часником я шукала вже давно, з того моменту, коли в перший раз спробувала цю смакоту. І оскільки той багет, який я їла, готувався в кулінарії в одному з місцевих магазинів, то я вирішила, що у них там купа своїх секретних інгредієнтів. Все виявилося набагато простіше - нам знадобиться звичайний французький багет (вже готовий) сир, часник і зелень, і, звичайно ж, 20 хвилин часу. А результат, мммм… просто смакота - аромат настільки чарівний, що іноді було досить важко стриматися і не з'їсти його цілком. Але краще ви самі спробуйте цей простий рецепт багета з сиром і часником, тоді ви все зрозумієте.

  • Кнопка - 1 штука (краще вчорашній)
  • Сир "пармезан" - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Зелень свіжа - За смаком
багет з сиром і часником - фото крок 1
Готуємо всі необхідні інгредієнти, щоб вони завжди були у нас під рукою. Кількість і пропорції можете змінювати на свій розсуд, але тільки з сиром не перестарайтеся, він може розтектися.
багет з сиром і часником - фото крок 2
Отже, першим справа нам необхідно натерти сир. Можна на крупній або на середній терці, це не грає особливої ​​ролі.
багет з сиром і часником - фото крок 3
Потім подрібнюємо зелень і часник.
багет з сиром і часником - фото крок 4
Тепер перемішуємо все і додаємо шматочок вершкового масла. Можна сказати, що це і є секретний інгредієнт.
багет з сиром і часником - фото крок 5
Ще раз ретельно перемішуємо нашу начинку і йдемо далі.
багет з сиром і часником - фото крок 6
У багеті робимо глибокі надрізи, але так, щоб не прорізати його наскрізь.
багет з сиром і часником - фото крок 7
Викладаємо нашу начинку в розрізи, не шкодуючи.
багет з сиром і часником - фото крок 8
І обертаємо багет фольгою.
багет з сиром і часником - фото крок 9
Кладемо в розігріту до 200 градусів духовку і готуємо 20 хвилин. Після закінчення часу відкриваємо фольгу і запікаємо ще 5 хвилин до рум'яної скоринки.
багет з сиром і часником - фото крок 10
Тепер наш багет готовий, і ми можемо приступати до дегустації. Його можна їсти з будь-яким супом, але, повірте мені, набагато смачніше є його просто так, як самостійну страву.

Схожі рецепти