Багет з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Хочете порадувати свою сім'ю чудовим хрустким багетом з ароматним сиром і часником всередині? тоді приступимо, адже зробити це простіше простого!
Рецепт приготування багета з сиром і часником я шукала вже давно, з того моменту, коли в перший раз спробувала цю смакоту. І оскільки той багет, який я їла, готувався в кулінарії в одному з місцевих магазинів, то я вирішила, що у них там купа своїх секретних інгредієнтів. Все виявилося набагато простіше - нам знадобиться звичайний французький багет (вже готовий) сир, часник і зелень, і, звичайно ж, 20 хвилин часу. А результат, мммм… просто смакота - аромат настільки чарівний, що іноді було досить важко стриматися і не з'їсти його цілком. Але краще ви самі спробуйте цей простий рецепт багета з сиром і часником, тоді ви все зрозумієте.
- Кнопка - 1 штука (краще вчорашній)
- Сир "пармезан" - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Зелень свіжа - За смаком