Багет з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Такий сирний, апетитний і шалено ароматний багет з сиром в домашніх умовах зможе приготувати кожен, а ми вам у цьому допоможемо! Варто раз спробувати - і ви не захочете купувати магазинні!
Впевнена, після такого апетитного і простого рецепту багета з сиром на кухню готувати побіжать навіть ті господині, у яких поки що немає хлібопічки. Головне - старання, а наша господиня кашу і з сокири зварить, і без оного. Так що вперед, і з піснею, нехай такий багет з сиром в домашніх умовах у вас вийде м'яким і пружним!
- Борошно - 250 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Жовтки яєчні - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
1. Муку змішаємо з дріжджами. Молоко підігріваємо, розтоплюємо в ньому масло, вводимо трохи збиті жовтки, цукор і сіль. Перемішаємо і вводимо борошно.
2. Вимішуємо тісто самі або за допомогою хлібопічки. (повинна бути програма готування "багет" ).
3. Я поділяю тісто 4 частини.
4. Сир натираємо на крупній тертці.
5. У кожен шматок тіста розподіляємо частину сиру, як би замотуючи його в тісто.
6. Формуємо багети, викладаємо їх в форми. Робимо надрізи і випікаємо до готовності в програмі "багет" .
7. Ось така краса!