Багет з шинкою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хрусткий свіжий багет можна з'їсти цілком по дорозі додому з магазину. Але якщо ви все-таки принесли свіжий багет додому, приготуйте багет з шинкою і сиром. Дуже смачно!
Багет з шинкою і сиром можна швиденько зробити перед роботою і взяти з собою, щоб було чим пообідати або хоча б перекусити. Головне пам'ятайте, що багет повинен бути свіжим. Якщо він не свіжий, то зробіть багет з шинкою і сиром, а перед подачею підігрійте в мікрохвильовці чи духовці, тоді багет пом'якшити і ніхто не помітить його черствості. Смачного!
- Багет - 1 штука
- Шинка - 3-4 скибочок
- Сир - 3-4 скибочок
Підготуйте всі інгредієнти. Сир візьміть твердий, чеддер, пармезан і будь-який інший сир на ваш смак.
Розріжте багет навпіл поперек і вздовж.
Складіть на нижню половинку багета шинку і сир. Накрийте. Ось у вас і вийшов багет з шинкою і сиром.