Багет, фарширований курочкою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Любителі гарячих бутербродів по достоїнству оцінять цей рецепт, оскільки багет, фарширований курочкою і грибами, в домашніх умовах готується дуже швидко і легко.
Багет, фарширований курочкою і грибами в домашніх умовах, - швидке рішення для обіду або перекусу. Такий бутерброд можна взяти з собою, розрізавши його на частини, а можна приготувати на швидку руку. Фарширувати можна чим завгодно (за смаком). В даному випадку - це курка, гриби і помідори під сирної "шубкою" .
- Багет - 2 штуки
- Куряче філе - 300 грам
- Помідор - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Зелень петрушки - 20 грам
- Крем - 250 грам
- Сир - 100 грам
1. Для початку смажимо гриби на рослинній олії. В середині смаження додайте дрібно нарізану цибулю і нарізане кубиками куряче філе, довести до готовності.
2. Беремо багети і розрізаємо вздовж. Витягуємо м'якуш і робимо місце для фарширування. Потім викладаємо обсмажену начинку в середину.
3. Нарізаємо кубиками помідори і викладаємо зверху. Посипаємо сиром і зеленню. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів на 20-25 хвилин.
4. Після запікання даємо постояти бутербродів близько 5 хвилин і подаємо. Можна їх розрізати навпіл, щоб зручніше було їсти.
5. Такий фарширований багет можна готувати навіть на фуршет в домашніх умовах, оскільки він не тільки смачний, але і красивий.