Рецепт Фарширований багет фото

Фарширований багет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка, Гриби, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Рецепти для схуднення, Для діабетиків
На вечерю, На природу, На сніданок
Бутерброди

Фарширований багет - відмінний суботній сніданок, легка вечеря (якщо ви не дотримуєтеся дієти), швидкий перекус і ссобойку. Нафарширувати багет можна чим завгодно, я вам запропоную ось такий варіант.

Багет, фарширований куркою, мій улюблений. Він завжди виходить ніжним, соковитим, ароматним і дуже смачним. Коли мої друзі вперше спробували це блюдо, всі питали, як приготувати фарширований багет. Їм можна прекрасно пообідати, перекусити на прогулянці. А якщо ви приготували багети заздалегідь і вони встигли підсохнути і охолонути, то розігрійте їх в мікрохвильовці або на водяній бані.

  • Багет - 1 штука
  • Куряча грудка - 1 штука
  • Сир твердий - 70 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Гриби - 3-4 штук
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
фарширований багет - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Сир я використовую бутербродний, по перше, його не треба натирати, а по-друге, мені більше подобається, як він плавиться.
фарширований багет - фото крок 2
Цибулину дрібно порубати.
фарширований багет - фото крок 3
Курячі грудки поріжте на дрібні шматочки.
фарширований багет - фото крок 4
Обсмажте курку разом з цибулею, потім додайте сметану і тушкуйте кілька хвилин.
фарширований багет - фото крок 5
Багет розріжте навпіл уздовж. У мене довгий багет, тому я розрізала його навпіл і потім поперек. У кожній частині видаліть м'якуш, щоб вийшла човник.
фарширований багет - фото крок 6
Наповніть човники смаженою куркою, зверху покладіть скибочки твердого сиру, скибочки помідора і шматочки грибів.
фарширований багет - фото крок 7
Перекладіть фаршировані багети на деко і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 15-20 хвилин. Занадто довго не тримайте, інакше багети засохнуть. Щоб багети вже точно не засохли, на дно дека можна налити трохи води. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти