Фарширований багет
(покроковий рецепт з фото)
Фарширований багет - відмінний суботній сніданок, легка вечеря (якщо ви не дотримуєтеся дієти), швидкий перекус і ссобойку. Нафарширувати багет можна чим завгодно, я вам запропоную ось такий варіант.
Багет, фарширований куркою, мій улюблений. Він завжди виходить ніжним, соковитим, ароматним і дуже смачним. Коли мої друзі вперше спробували це блюдо, всі питали, як приготувати фарширований багет. Їм можна прекрасно пообідати, перекусити на прогулянці. А якщо ви приготували багети заздалегідь і вони встигли підсохнути і охолонути, то розігрійте їх в мікрохвильовці або на водяній бані.
- Багет - 1 штука
- Куряча грудка - 1 штука
- Сир твердий - 70 грам
- Помідор - 1 штука
- Гриби - 3-4 штук
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Сир я використовую бутербродний, по перше, його не треба натирати, а по-друге, мені більше подобається, як він плавиться.
Цибулину дрібно порубати.
Курячі грудки поріжте на дрібні шматочки.
Обсмажте курку разом з цибулею, потім додайте сметану і тушкуйте кілька хвилин.
Багет розріжте навпіл уздовж. У мене довгий багет, тому я розрізала його навпіл і потім поперек. У кожній частині видаліть м'якуш, щоб вийшла човник.
Наповніть човники смаженою куркою, зверху покладіть скибочки твердого сиру, скибочки помідора і шматочки грибів.
Перекладіть фаршировані багети на деко і відправте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 15-20 хвилин. Занадто довго не тримайте, інакше багети засохнуть. Щоб багети вже точно не засохли, на дно дека можна налити трохи води. Їжте із задоволенням!