Фарширований багет «Восторг»
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу поділитися з вами ще одним варіантом гарячого бутерброда, який припаде до смаку всім любителям хрусткої курочки, ніжного розплавленого сиру і ароматного багета. Спробуйте!
Побачивши список інгредієнтів, можете подумати, що рецепт, як приготувати фарширований багет «Восторг», дуже складний і трудомісткий. Не поспішайте закривати сторінку з рецептом! Тут все дуже просто, швидко і доступно! цей рецепт, впевнена, сподобається абсолютно всім, адже він об'єднує в собі тільки найсмачніші інгредієнти! звичайно, такий багет небезпечний для фігури вже тим, що відязикатися від нього просто неможливо! Але так хочеться іноді побалувати себе такий закускою. А якщо хочеться, тоді вперед
- Багет - 1 штука
- Куряча грудка - 200 грам
- Борошно пшеничне - 120 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Молоко - 30 мілілітрів
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - 300 мілілітрів (для смаження)
- Сир твердий - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 3 зубчики
- Зелень петрушки - 2-3 штук (гілочки)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Курячі грудки поріжте на пластини товщиною не більше 1 см.
Яйця збийте з молоком, а борошно змішайте з сіллю, половиною паприки і перцем. Умочіть кожен шматочок курки спочатку в борошно, потім - в яєчну суміш, а потім - знову в борошно.
Заздалегідь розігрійте рослинне масло на сковороді або в каструльці (раджу використовувати невелику сковороду або каструлю, щоб рівень масла був вище, так масла вам знадобиться менше, а ефект буде той же), відправте в масло шматочки курки і смажте до хрусткої золотистої скоринки.
Готові шматочки курки у фритюрі викладіть на паперові рушники.
Багет розріжте на шматки шириною 7-8 см. З кожного вийміть м'якуш. Його можна буде використовувати для приготування домашніх сухариків, але тут він нам не знадобиться. Твердий сир порізати на невеликі тонкі пластини. У кожен шматок багета вкладіть по одному або кілька шматків курки і сиру, залежно від розміру багета. У мене в кожен "бочонок" багета влізло по 2 шматка курки і по 2 середніх шматка сиру.
Таким чином наповніть все шматочки багета.
Приготуйте ароматну заливку. Розтопити вершкове масло (це дуже зручно робити в мікрохвильовці. Для 50 грам 30 секунд зазвичай досить), до нього додайте подрібнені часник і зелень. Все це добре перемішайте.
Шматки багета викладіть на пергамент, зверху полийте кожен шматок підготовленої заливкою.
Запікайте в духовці фарширований багет 15 хвилин при температурі 160 градусів.
Подавайте гарячим з улюбленим соусом і зеленню. Їжте із задоволенням!