Печиво «Восторг»
(покроковий рецепт з фото)
Домашня випічка з малиною, що може бути смачніше і ароматні. Рецепт печива простий, але в результаті виходить дуже ніжний десерт, який приведе в захват усіх домашніх.
Печиво виходить ніжне, легке і ароматне. Взимку можна використовувати морожену малину або вибрати інші ягоди, наприклад, черную смородину, ожину або суницю.
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 80 грам(40 грам в тісто, 40 грам в начинку.)
- Вершкове масло - 120 грам
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Настоянка ванілі - 2 Ст. Ложки
- Сода гашене - 1 щіпка
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Малина - 250-300 грам
- Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Яйця і цукор збийте вінчиком.
Додайте м'яке вершкове масло.
Додайте настоянку ванілі (настойку ванілі можна замінити на ягідну або коньяк)
Додайте частину підготовленої борошна і гаситься оцтом соду. Замісити тісто, підсипаючи невеликими порціями борошно.
Готове тісто розділити на 2 частини. Одну частину розкачайте на папері для випічки.
Змішайте малину, 40 грам цукру і крохмаль.
Малинову начинку викладіть на розкачане тісто.
Розкачайте другу частину тіста і викладіть зверху. Кінець кліпу. На тесті зробіть проколи ножем. Запікайте в духовці 15-18 хвилин при температурі 180-190 градусів.
Як тільки з'явиться легка рум'яна кірочка, дістаньте деко з духовки. Випічку остудіть, прикрасьте цукровою пудрою і порційно наріжте.
Печиво "восторг" готово. Смачного!