Рецепт Печиво «Восторг» фото

Печиво «Восторг»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Ягоди , Малина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Домашня випічка з малиною, що може бути смачніше і ароматні. Рецепт печива простий, але в результаті виходить дуже ніжний десерт, який приведе в захват усіх домашніх.

Опис приготування:

Печиво виходить ніжне, легке і ароматне. Взимку можна використовувати морожену малину або вибрати інші ягоди, наприклад, черную смородину, ожину або суницю.

  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 80 грам(40 грам в тісто, 40 грам в начинку.)
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Настоянка ванілі - 2 Ст. Ложки
  • Сода гашене - 1 щіпка
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Малина - 250-300 грам
  • Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
печиво
Підготуйте необхідні інгредієнти.
печиво
Яйця і цукор збийте вінчиком.
печиво
Додайте м'яке вершкове масло.
печиво
Додайте настоянку ванілі (настойку ванілі можна замінити на ягідну або коньяк)
печиво
Додайте частину підготовленої борошна і гаситься оцтом соду. Замісити тісто, підсипаючи невеликими порціями борошно.
печиво
Готове тісто розділити на 2 частини. Одну частину розкачайте на папері для випічки.
печиво
Змішайте малину, 40 грам цукру і крохмаль.
печиво
Малинову начинку викладіть на розкачане тісто.
печиво
Розкачайте другу частину тіста і викладіть зверху. Кінець кліпу. На тесті зробіть проколи ножем. Запікайте в духовці 15-18 хвилин при температурі 180-190 градусів.
печиво
Як тільки з'явиться легка рум'яна кірочка, дістаньте деко з духовки. Випічку остудіть, прикрасьте цукровою пудрою і порційно наріжте.
печиво
Печиво"Восторг" готово. Смачного!

Схожі рецепти