Салат «Восторг»
(покроковий рецепт з фото)
Зробив, чому салат "восторг" названий саме так? Він викликає просто неймовірне захоплення у всіх, кому доведеться його спробувати. Його обов'язково варто приготувати.
Приготувати салат "восторг" можна не тільки на обід або вечерю, але і на святковий стіл. Насичений м'ясний смак цієї страви особливо подобається чоловікам.
- Відварене м'ясо - 350 грам
- Яйця - 4 штуки
- Чорнослив - 15 штук
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Майонез - 150 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
1. Рецепт приготування салату Восторг починається з м'яса. В даному випадку використовується курячі стегенця. Їх потрібно відварити до готовності.
2. Яйця вбити в миску і збити віночком з дрібкою солі.
3. На сковороду налити трохи олії і розігріти. З яєчної маси посмажити 4-5 тонких млинчика.
4. Коли м'ясо остигне, його необхідно розібрати і нарізати дрібними шматочками (можна розібрати на волокна).
5. Яєчні млинчики нарізати тонкими невеликими смужками.
6. Чорнослив добре помити і залити на кілька хвилин окропом. Остудити і дрібно нарізати.
7. Волоські горіхи трохи подрібнити ножем. Якщо горіхи м'які, можна підсушити їх трохи на сухій сковороді.
8. Часник очистити і нарізати дрібно (можна видавити через прес).
9. Змішати всі інгредієнти в салатник. Заправити майонезом або сметаною до смаку. Можна злегка посолити, додати перець або спеції за смаком. Салат Восторг в домашніх умовах готовий до подачі.