Рецепт Салат «Восторг» фото

Салат «Восторг»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Фрукти , Курка , Морква , Ананас , Кукурудза
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл , Фуршет
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Зробив, чому салат"Восторг" названий саме так? Він викликає просто неймовірне захоплення у всіх, кому доведеться його спробувати. Його обов'язково варто приготувати.

Опис приготування:

Приготувати салат"Восторг" можна не тільки на обід або вечерю, але і на святковий стіл. Насичений м'ясний смак цієї страви особливо подобається чоловікам.

  • Відварене м'ясо - 350 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Чорнослив - 15 штук
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Майонез - 150 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
салат
1. Рецепт приготування салату Восторг починається з м'яса. В даному випадку використовується курячі стегенця. Їх потрібно відварити до готовності.
салат
2. Яйця вбити в миску і збити віночком з дрібкою солі.
салат
3. На сковороду налити трохи олії і розігріти. З яєчної маси посмажити 4-5 тонких млинчика.
салат
4. Коли м'ясо остигне, його необхідно розібрати і нарізати дрібними шматочками (можна розібрати на волокна).
салат
5. Яєчні млинчики нарізати тонкими невеликими смужками.
салат
6. Чорнослив добре помити і залити на кілька хвилин окропом. Остудити і дрібно нарізати.
салат
7. Волоські горіхи трохи подрібнити ножем. Якщо горіхи м'які, можна підсушити їх трохи на сухій сковороді.
салат
8. Часник очистити і нарізати дрібно (можна видавити через прес).
салат
9. Змішати всі інгредієнти в салатник. Заправити майонезом або сметаною до смаку. Можна злегка посолити, додати перець або спеції за смаком. Салат Восторг в домашніх умовах готовий до подачі.

Схожі рецепти