Торт «Восторг»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт дуже смачного торта без випічки з полуницею і кокосовою стружкою. Такий торт легко і швидко готувати і можна обійтися без духовки в літню спеку. Для дачі ідеальний варіант.
Для торта вибираємо щільне пісочне печиво. Крем виходить м'який, але він не повинен стікати вниз. Під час приготування крему коригуємо консистенцію, додаючи більше сиру або сметани. У торт без випічки можна додавати горіхи або шоколад для прикраси. Але, якщо спекотна погода, кокосова стружка з полуницею підійдуть краще.
- Печиво пісочне - 450 грам
- Сир - 400 грам
- Крем - 500 мілілітрів
- Цукор - 0, 5 склянки
- Полуниця - 300 грам
- Стружка кокосова - 80 грам
Підготуємо інгредієнти для торта.
Приготуємо крем. У миску кладемо сир і сметану.
Додаємо цукор.
Додаємо в крем полуницю, попередньо забравши хвостики. Трохи полуниці залишимо для прикраси торта.
Крем перемішуємо блендером, потім додаємо кокосову стружку. Приблизно половину приготовленої порції.
Форму застилає фольгою або папером для випічки. На дно викладаємо печиво.
Далі, кладемо сирний крем.
Так збираємо весь торт, чергуючи крем і печиво. Верх і бічні частини змащуємо кремом. Форму з тортом прибираємо в холод на 3-4 годину. Можна залишити на ніч.
Торт просочився. Тепер його можна витягти з форми і посипати кокосовою стружкою.
Прикрашаємо торт полуницею.
Торт "восторг" готовий. Насолоджуйтеся смаком!