Рецепт Багет з пармезаном і часником фото

Багет з пармезаном і часником
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто, Овочі, Молочні продукти, Сир, Часник, Пармезан
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю
Бутерброди

Багет з пармезаном і часником - відмінна закуска на швидку руку. Особливо, коли заглянули друзі з пивом. Можна багет з пармезаном і часником купити в супермаркеті, але домашній - набагато смачніше.

Багет з пармезаном і часником дуже просто приготувати. Духовка повинна бути розігріта до 75 градусів. Запікати намазаний багет треба приблизно двадцять хвилин. Якщо ви не бажаєте, щоб у багета був занадто часниковий смак, то просто натріть шкірку часником. Сир можна посипати приправами або гострим перцем. Успіхів і приємного апетиту!

  • Багет - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Пармезан тертий - 25 грам
  • Моцарелла - 55 грам
багет з пармезаном і часником - фото крок 1
Підготуйте продукти, включіть її.
багет з пармезаном і часником - фото крок 2
Змішайте масло з часником.
багет з пармезаном і часником - фото крок 3
Багет намазати маслом з часником, посипати сиром і запекти в духовці.
багет з пармезаном і часником - фото крок 4
Батон злегка остудіть і поріжте на шматки.
багет з пармезаном і часником - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти