Багет з пармезаном і часником
(покроковий рецепт з фото)
Багет з пармезаном і часником - відмінна закуска на швидку руку. Особливо, коли заглянули друзі з пивом. Можна багет з пармезаном і часником купити в супермаркеті, але домашній - набагато смачніше.
Багет з пармезаном і часником дуже просто приготувати. Духовка повинна бути розігріта до 75 градусів. Запікати намазаний багет треба приблизно двадцять хвилин. Якщо ви не бажаєте, щоб у багета був занадто часниковий смак, то просто натріть шкірку часником. Сир можна посипати приправами або гострим перцем. Успіхів і приємного апетиту!
- Багет - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Пармезан тертий - 25 грам
- Моцарелла - 55 грам
Підготуйте продукти, включіть її.
Змішайте масло з часником.
Багет намазати маслом з часником, посипати сиром і запекти в духовці.
Батон злегка остудіть і поріжте на шматки.
Смачного!