Рецепт Фокачча з пармезаном фото

Фокачча з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир, Пармезан
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Фокачча

До вашої уваги - рецепт фокаччи з пармезаном, популярного італійського хліба, приготувати який в домашніх умовах не складе ніяких труднощів. Рекомендую спробувати, вам сподобається!

Рецепт фокаччи з пармезаном дуже простий:

1. У маленькій мисці розчиніть цукор в теплій воді. Засипте дріжджі і дайте постояти 10 хвилин, щоб дріжджі почали працювати.

2. У велику миску насипати 3 склянки борошна, сіль і розчинені дріжджі. Перемішуйте протягом 5 хвилин. Коли тісто стане липким, додайте борошно, що залишилося і місіть тісто ще кілька хвилин.

3. З отримав тесту формуємо кулю, кладемо його в змащену маслом миску і залишаємо при кімнатній температурі на 3 годину. Тісто має піднятися.

4. Духовку розігрійте до 180 градусів. Розподіліть тісто за формою для запікання, полийте олією, посипте тертим паремзаном і спеціями. Випікайте протягом 20 хвилин, до утворення коричневої скоринки, але ні в якому разі не давайте підгоріти. Потім дайте охолонути і подавайте до столу.

Фокаччина з пармезаном готова!

  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Дріжджі сухі - 7 грам
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Пармезан тертий - 1/4 склянки
  • Мелений чорний перець - За смаком
Рецепт фокаччи з пармезаном дуже простий:

1. У маленькій мисці розчиніть цукор в теплій воді. Засипте дріжджі і дайте постояти 10 хвилин, щоб дріжджі почали працювати.

2. У велику миску насипати 3 склянки борошна, сіль і розчинені дріжджі. Перемішуйте протягом 5 хвилин. Коли тісто стане липким, додайте борошно, що залишилося і місіть тісто ще кілька хвилин.

3. З отримав тесту формуємо кулю, кладемо його в змащену маслом миску і залишаємо при кімнатній температурі на 3 годину. Тісто має піднятися.

4. Духовку розігрійте до 180 градусів. Розподіліть тісто за формою для запікання, полийте олією, посипте тертим паремзаном і спеціями. Випікайте протягом 20 хвилин, до утворення коричневої скоринки, але ні в якому разі не давайте підгоріти. Потім дайте охолонути і подавайте до столу.

Фокаччина з пармезаном готова!

Схожі рецепти