Фрикадельки з пармезаном і мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Ситні фрикадельки за цим рецептом припадуть до смаку і дітям, і дорослим. Готуються вони досить легко, а виходять надзвичайно смачними! Спробуйте!
Постараюся вам максимально докладно розповісти, як приготувати фрикадельки з пармезаном і мигдалем, щоб вони вийшли такими ж смачними, ніжними і ароматними. Подавати фрикадельки можна самостійно або з будь-яким гарніром з круп, макаронів, овочів. Блюдо виходить не тільки дуже смачним, але і досить ситним, живильним - відмінний варіант повноцінного обіду чи вечері для всієї родини.
- М'ясний фарш - 500 грам
- Мигдаль - 70 грам
- Пармезан - 100 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Вода - 3 склянки
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль, спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. Перекладіть фарш в глибоку миску.
3. Додайте до нього подрібнений за допомогою блендера або м'ясорубки мигдаль.
4. Тертий на крупній тертці сир.
5. Одну дрібно нарізану цибулину, подрібнену свіжу зелень, яйце, сіль і спеції за смаком.
6. Ретельно перемішайте фарш до однорідного стану.
7. Сформуйте вологими руками невеликі кульки, розміром приблизно з волоський горіх. Обваляйте кожен в панірувальних сухарях або борошні.
8. Викладіть фрикадельки на розпечену сковороду і обсмажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.
9. Перекладіть фрикадельки на тарілку, а на цій же сковороді обсмажте нарізану кубиками цибулю і терту моркву. Додайте до овочів борошно, перемішайте і тонкою цівкою влийте воду. В самому кінці додайте сметану, сіль і спеції за смаком. У готовий соус поверніть фрикадельки і тушкуйте їх на невеликому вогні під кришкою близько 15 хвилин.
10. Фрикадельки з пармезаном і мигдалем готові. Подавайте їх в гарячому вигляді самостійно або з будь-яким гарніром. Смачного!