Рецепт Часниковий хліб з пармезаном фото

Часниковий хліб з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Часник
Пісні страви
На обід, На вечерю, Для дітей, На сніданок
Бутерброди

Гарячі бутерброди - відмінна закуска вечері, легкого обіду або ситного сніданку. Часто її просто зробити, адже основа вже готова, потрібно лише вибрати начинку. Давайте спробуємо цю!

Найкраще з хрустким багетом або батоном поєднується м'який сир, який приємно розплавиться. Цей прийом використовувався сотні разів, але вам не буде зайвим дізнатися, як приготувати часниковий хліб з пармезаном. Якщо хочете ускладнити рецепт, то додайте до складу оливки, каперси або помідори.

  • Багет - 1 штука
  • Часник - 2 штуки (головка)
  • Пармезан - 100 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Петрушка, гілочка - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
часниковий хліб з пармезаном - фото крок 1
Часник розрубати поперек навпіл. Потім викладіть половинки в форму для запікання. Зверху полийте ложкою олії.
часниковий хліб з пармезаном - фото крок 2
Потім вистелити форму фольгою. Запікайте часник при 200 градусах в духовці протягом 40 хвилин.
часниковий хліб з пармезаном - фото крок 3
В цей час візьміть м'яке масло. Додайте до нього сіль і перець.
часниковий хліб з пармезаном - фото крок 4
Також дрібно натріть пармезан.
часниковий хліб з пармезаном - фото крок 5
Потім дрібно наріжте петрушку.
часниковий хліб з пармезаном - фото крок 6
Трохи охолонувши часник "видавіть" до основної маси, тобто. Додайте тільки зубчики без лушпиння.
часниковий хліб з пармезаном - фото крок 7
Масу ретельно перемішайте, роздавлюючи часник.
часниковий хліб з пармезаном - фото крок 8
Багет розріжте навпіл, потім ще на кілька частин. Зверху розмажте часникову начинку.
часниковий хліб з пармезаном - фото крок 9
Надішліть бутерброди в духовку на 10 хвилин при 180 градусах. Подавайте хліб, нарізавши шматочками. Смачного!

Схожі рецепти