Часниковий хліб з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)
Гарячі бутерброди - відмінна закуска вечері, легкого обіду або ситного сніданку. Часто її просто зробити, адже основа вже готова, потрібно лише вибрати начинку. Давайте спробуємо цю!
Найкраще з хрустким багетом або батоном поєднується м'який сир, який приємно розплавиться. Цей прийом використовувався сотні разів, але вам не буде зайвим дізнатися, як приготувати часниковий хліб з пармезаном. Якщо хочете ускладнити рецепт, то додайте до складу оливки, каперси або помідори.
- Багет - 1 штука
- Часник - 2 штуки (головка)
- Пармезан - 100 грам
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 150 грам
- Петрушка, гілочка - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Часник розрубати поперек навпіл. Потім викладіть половинки в форму для запікання. Зверху полийте ложкою олії.
Потім вистелити форму фольгою. Запікайте часник при 200 градусах в духовці протягом 40 хвилин.
В цей час візьміть м'яке масло. Додайте до нього сіль і перець.
Також дрібно натріть пармезан.
Потім дрібно наріжте петрушку.
Трохи охолонувши часник "видавіть" до основної маси, тобто. Додайте тільки зубчики без лушпиння.
Масу ретельно перемішайте, роздавлюючи часник.
Багет розріжте навпіл, потім ще на кілька частин. Зверху розмажте часникову начинку.
Надішліть бутерброди в духовку на 10 хвилин при 180 градусах. Подавайте хліб, нарізавши шматочками. Смачного!