Часниковий хліб
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування підсмаженого хліба з часниковим маслом, сушеним кропом, орегано, базиліком і кайенский перцем.
Часниковий хліб можна подавати в якості закуски, а також додавати в супи (наприклад, цибульний) безпосередньо перед подачею. Будьте впевнені в одному - ці апетитні хрусткі грінки з ароматом часнику будуть з'їдені миттєво.
- Італійський хліб Batard - За смаком
- Паличка солоного вершкового масла - 1 штука
- Часнику - 5 зубчиків (дрібно нарізаного)
- Часникового порошку - 1 Чайна ложка
- Сушеного кропу - 1 Чайна ложка
- Сушеного орегано - 1/2 чайних ложки
- Сушеного Базиліка - 1/2 чайних ложки
- Кайенского перцю - 1 щіпка
1. Розрізати хліб навпіл уздовж. Дрібно нарізати зубчики часнику. Помістити вершкове масло і подрібнений часник в миску для СВЧ. Поставити в мікрохвильову піч приблизно на 1 хвилину, поки масло повністю не розтане.
2. Дістати миску з мікрохвильовки і додати в масляну суміш часниковий порошок, сушений кріп, сушений орегано, сушений базилік і дрібку кайенского перцю.
3. Дати суміші постояти деякий час, поки вона знову не застигне.
4. Використовуючи ніж або м'який шпатель, змастити кожну половину хліба масляною сумішшю, а потім з'єднати обидві половинки разом.
5. Загорнути хліб в алюмінієву фольгу і запікати в духовці при 175 градусах близько 20 хвилин.
6. Розгорнути фольгу і продовжувати запікати приблизно 2 хвилини. Слідкуйте, щоб хліб не згорів.
7. Дати хлібу трохи охолонути, розрізати на скибочки гострим ножем і відразу ж подавати.