Картопля в духовці з пармезаном
(покроковий рецепт з фото)
На Сході теж готують картоплю в духовці з пармезаном. Цей рецепт не так вже відрізняється від звичайного запеченої картоплі, тільки спеції надають йому східний колорит. Спробуйте!
Картопля в духовці з пармезаном готується менше години і може бути прекрасним доповненням до будь-якої страви. Пармезан надає картоплі хрустку скоринку, а всередині картопля залишається м'яким і пухнастим. Картопля в духовці з пармезаном може бути і самостійною стравою, особливо якщо це молода картопля. Успіхів і приємного апетиту!
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Часникова сіль - 1 Чайна ложка
- Паприка - 2 чайних ложки
- Перець - 1 Чайна ложка
- Сіль - 12 чайних ложок
- Пармезан - 4 Ст. Ложки
Картоплю помийте і поріжте кубиками.
Духовку розігрійте до 220 градусів. Картопля полийте олією, посипте спеціями і пармезаном. Добре перемішайте.
Помістіть в духовку і випікайте 30 хвилин.
Перемішайте лопаткою і запікайте ще 20-30 хвилин.
Готову картоплю рум'яний і хрусткий.