Хрусткий торт без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Цим смачним десертом можна побалувати своїх рідних або гостей в будь-який день тижня, бо активного часу на приготування потрібно буквально 10-15 хвилин! А потім потрібно лише дочекатися результату!
Горіхи для десерту можете брати будь-які! Відмінно підійде арахіс, грецькі горіхи, мигдаль або ж кілька видів відразу. Вершкове масло вибирайте якісне. Краще 82, 5 відсотка жирності, яке добре затвердіє і схопиться від холоду. А як приготувати хрусткий торт без випічки розповім в покроковому рецепті.
- Вершкове масло - 90 грам
- Молоко згущене - 120-140 грам (приблизно 1/3 банки)
- Сухий сніданок - 120-140 грам (шоколадні кульки)
- Горіхи - 30 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вершкове масло має бути кімнатної температури.
Згущене молоко поступово вливайте в масло, збивайте і дивіться на консистенцію крему. Він не повинен вийде рідким.
У готовий крем додайте шоколадні кульки і рубані горіхи. Ретельно все перемішайте.
У кулінарне кільце або в кілька порційних, щільно викладіть отриману масу, постійно утрамбовуючи і вирівнюючи верх.
Верхнім шаром викладіть шоколадні кульки і поставте десерт в холодильник на 1, 5-2 години або більше, потім акуратно зніміть кільце і запрошуйте всіх до чаю!
Смачного!