Рецепт Апельсиновий торт фото

Апельсиновий торт
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Молочні продукти , Фрукти , Апельсин
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей
Випічка , Торти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Sladkoezhki, цей рецепт для вас! Це просто ідеальне поєднання медових дріжджів, ніжного сметанного крему і ароматного апельсина. Такий торт можна приготувати як до свята, так і в вихідний день.

Опис приготування:

Я запропоную вам рецепт, як приготувати апельсиновий торт на готових медових коржах. Це значно заощадить час і сили, залишить господині час для більш приємних занять. А проте торт вийде просто чудовим на смак і приготується буквально за лічені хвилини. Ось недавно я приготувала цей торт на сніданок і подала своїм коханим чоловікам - чоловікові і синові. Двом дуже сподобався такий сніданок. Пропоную і вам порадувати своїх рідних і приготувати їм такий десерт.

  • Готові коржі медові - 4 штуки
  • Крем 25% жирності - 400 грам
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Апельсин - 1 штука
апельсиновий торт - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Коржі я беру"Мадонна" , вони досить товсті, але прекрасно просочуються сметанним кремом. Якщо ви використовуєте інший крем, то ці коржі необхідно заздалегідь просочити цукровим сиропом.
апельсиновий торт - фото крок 2
Приготуйте сметанний крем. Змішайте сметану і цукор, збийте віночком до розчинення цукру. Якщо берете менш жирну сметану, то додайте 0, 5 ст. Ложки згущувача для сметани.
апельсиновий торт - фото крок 3
Половину апельсина поріжте на тонкі пластини з шкіркою. Другу половину очистіть і подрібніть.
апельсиновий торт - фото крок 4
Підготуйте коржі.
апельсиновий торт - фото крок 5
Змастіть перший корж сметанним кремом, викладіть зверху подрібнений апельсин. Накрийте другим коржем - і повторіть процедуру.
апельсиновий торт - фото крок 6
Готовий торт прикрасьте часточками апельсина. Залиште торт мінімум на 30 хвилин, щоб просочився. Приємного чаювання!

Схожі рецепти