Апельсиновий торт
(покроковий рецепт з фото)
Sladkoezhki, цей рецепт для вас! Це просто ідеальне поєднання медових дріжджів, ніжного сметанного крему і ароматного апельсина. Такий торт можна приготувати як до свята, так і в вихідний день.
Я запропоную вам рецепт, як приготувати апельсиновий торт на готових медових коржах. Це значно заощадить час і сили, залишить господині час для більш приємних занять. А проте торт вийде просто чудовим на смак і приготується буквально за лічені хвилини. Ось недавно я приготувала цей торт на сніданок і подала своїм коханим чоловікам - чоловікові і синові. Двом дуже сподобався такий сніданок. Пропоную і вам порадувати своїх рідних і приготувати їм такий десерт.
- Готові коржі медові - 4 штуки
- Крем 25% жирності - 400 грам
- Цукор - 0, 5 склянки
- Апельсин - 1 штука
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Коржі я беру "мадонна", вони досить товсті, але прекрасно просочуються сметанним кремом. Якщо ви використовуєте інший крем, то ці коржі необхідно заздалегідь просочити цукровим сиропом.
Приготуйте сметанний крем. Змішайте сметану і цукор, збийте віночком до розчинення цукру. Якщо берете менш жирну сметану, то додайте 0, 5 ст. Ложки згущувача для сметани.
Половину апельсина поріжте на тонкі пластини з шкіркою. Другу половину очистіть і подрібніть.
Підготуйте коржі.
Змастіть перший корж сметанним кремом, викладіть зверху подрібнений апельсин. Накрийте другим коржем - і повторіть процедуру.
Готовий торт прикрасьте часточками апельсина. Залиште торт мінімум на 30 хвилин, щоб просочився. Приємного чаювання!