Песто з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Думаєте песто можна приготувати тільки з базиліка? Тоді я хочу вас здивувати, адже в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як зробити смачне песто з брокколі, яке відмінно поєднується з різними стравами.
Італійці знають толк в хорошій їжі, тому вони створили дуже багато цікавих і смачних страв, які ми їмо з великим задоволенням. Ну а песто - це приємне доповнення до будь-якого блюдо, тому кожна господиня повинна знати, як його готувати. Зазвичай цей соус роблять з базиліка, завдяки чому колір у нього яскраво зелений, а я пропоную вам варіант не гірше - відмінний рецепт приготування песто з брокколі. Я думаю, що всі любителі цього овоча вже зацікавилися, і це правильно, адже таке песто виходить дуже смачне, ароматне і соковите. Ви можете використовувати цей простий рецепт песто з брокколі для запікання риби або криці, Ну і, звичайно ж, подавати його з пастою, в будь-якому випадку вийде відмінно.
- Брокколі - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Вершки жирні - 4 Ст. Ложки
- Пармезан тертий - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - За смаком