Рецепт Песто з брокколі фото

Песто з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Брокколі
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Соуси, Песто

Думаєте песто можна приготувати тільки з базиліка? Тоді я хочу вас здивувати, адже в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як зробити смачне песто з брокколі, яке відмінно поєднується з різними стравами.

Італійці знають толк в хорошій їжі, тому вони створили дуже багато цікавих і смачних страв, які ми їмо з великим задоволенням. Ну а песто - це приємне доповнення до будь-якого блюдо, тому кожна господиня повинна знати, як його готувати. Зазвичай цей соус роблять з базиліка, завдяки чому колір у нього яскраво зелений, а я пропоную вам варіант не гірше - відмінний рецепт приготування песто з брокколі. Я думаю, що всі любителі цього овоча вже зацікавилися, і це правильно, адже таке песто виходить дуже смачне, ароматне і соковите. Ви можете використовувати цей простий рецепт песто з брокколі для запікання риби або криці, Ну і, звичайно ж, подавати його з пастою, в будь-якому випадку вийде відмінно.

  • Брокколі - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Вершки жирні - 4 Ст. Ложки
  • Пармезан тертий - 0, 5 склянки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
песто з брокколі - фото крок 1
Для початку ми промиваємо брокколі під водою і поділяємо на суцвіття. У сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо оливкова і обсмажуємо на цій суміші подрібнену цибулю і часник. Потім додаємо брокколі і тушкуємо все на повільному вогні, поки броколі не стане м'якою.
песто з брокколі - фото крок 2
Поки овочі гасяться, ми трьом сир на дрібній тертці.
песто з брокколі - фото крок 3
Тепер викладаємо в чашу блендера овочі, сир, вливаємо вершки, солимо і перчимо. Подрібнюємо всі інгредієнти до стану кашки. Наше песто готове, приємного апетиту!

Схожі рецепти