Рецепт Веганські песто фото

Веганські песто
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Зелень , Горіхи , Базилік , Кедрові горіхи
Веганські страви
На обід , На вечерю
Соуси , Песто
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 10 хв.

Песто - традиційний італійський соус зі свіжого базиліка, оливкового масла, сиру і кедрових горіхів. Такий соус добре підходить для піци, пасти, салатів і хліба. Веганська версія песто відрізняється тим, що замість сиру використовуються харчові дріжджі. Вони додадуть соусу приємний сирно-горіховий смак.

Опис приготування:

Нижче я дам покроковий опис, як приготувати веганські песто. У рецепті використовуються кедрові горіхи, але ви можете замінити їх на пекан або гарбузове насіння.

  • Базилік - 1 пучок
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Кедрові горіхи - 100 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Харчові дріжджі - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
веганські песто - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
веганські песто - фото крок 2
З лимона вичавіть 3 столових ложки соку.
веганські песто - фото крок 3
Очистіть часник, поріжте на великі шматочки, щоб було простіше подрібнювати в блендері.
веганські песто - фото крок 4
Базилік помийте, обсушити. Відірвіть листочки від стебел.
веганські песто - фото крок 5
Складіть всі інгредієнти в окрему ємність. Подрібніть блендером до однорідної консистенції.
веганські песто - фото крок 6
Веганські песто готовий, смачного!

Схожі рецепти