Веганські млинці на вівсяному молоці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом веганських млинців на вівсяному молоці. Якщо ви вважаєте, що хороші млинці не приготувати без яєць, то поспішаю вас переконати! За цим рецептом виходять дуже смачні, красиві і солодкі млинці. Їх можна подавати з варенням, ягодами або шоколадною пастою. Всі варіанти гарні, обов'язково спробуйте!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати веганські млинці на вівсяному молоці. Якщо ви хочете несолодкі млинці, то цукор можна прибрати з рецепта. Борошно для млинців можна взяти цельнозерновую або будь-яку безглютенову.
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 40 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Вівсяне молоко - 400 мілілітрів
- Яблучний оцет - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Ванільний екстракт - 1-2 капель
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте в мисці борошно, цукор і соду.
Додайте укус, рослинна олія, вівсяне молоко і ванільний екстракт. Змішайте тісто міксером до однорідної консистенції. Залиште на 5-10 хвилин постояти.
Влийте одну ложку ополоника на розігріту і змащену маслом сковороду. Випікайте з двох сторін до золотистого кольору.
Готові млинці накрийте вологим рушником, щоб вони стали більш еластичними.
Веганські млинці на вівсяному молоці готові, смачного!