Рецепт Веганські батончики із сухофруктів фото

Веганські батончики із сухофруктів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Фрукти
Веганські страви
На полуденок, Для дітей
Випічка, Печиво

Смачні цукерки без цукру, без консервантів і барвників: тільки користь і нічого крім. Ними із задоволенням будуть ласувати діти і дорослі. Корисні солодощі можна дуже легко приготувати самому.

Смачні веганські солодощі без шкідливих добавок і консервантів приготувати зовсім нескладно, в процесі із задоволенням братимуть участь і дітки. Такі корисні енергетичні батончики зручно брати на роботу для перекусу, а також в поїздки і походи, адже такі цукерки не зникнуть в спеку. Ласують таким батончиками з однаковим задоволенням і діти, і дорослі. Рецепт приготування дуже простий, ви можете змінювати склад батончиків, додаючи і інші інгредієнти і змінюючи пропорції тих, які вказані в рецепті.

  • Фініки без кісточок - 150 грам
  • Чорнослив - 120 грам
  • Ізюм - 120 грам
  • Чорнослив - 120 грам
  • Сушена журавлина або вишня - 100 грам
  • Горіхи - 200 грам (будь-які, найкраще брати суміш)
  • Лимон - 1 штука
  • Мед - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
веганські батончики із сухофруктів - фото крок 1
Підготуємо всі інгредієнти. Сухофрукти ретельно промиємо і підсушити на паперовому рушнику.
веганські батончики із сухофруктів - фото крок 2
Фініки подрібнити в блендері, якщо він у вас досить потужний, або прокрутимо через м'ясорубку з дрібними гратами.
веганські батончики із сухофруктів - фото крок 3
До бажаної консистенції перемелює в блендері горіхи. Можна в крихту, можна до дрібних шматочків.
веганські батончики із сухофруктів - фото крок 4
Викладаємо в чашу блендера інші сухофрукти, додаємо нарізану на скибочки лимон.
веганські батончики із сухофруктів - фото крок 5
І перемелює-подрібнюємо. Ступінь подрібнення залежить від вашого смаку. Хочете, щоб сухофрукти були шматочками або суцільною масою, значить рубаємо довше або менше.
веганські батончики із сухофруктів - фото крок 6
І тепер з'єднуємо фініки, горіхи і масу з інших сухофруктів. За необхідності і бажанням додаємо мед. Ось така маса для батончиків у нас вийшла в підсумку.
веганські батончики із сухофруктів - фото крок 7
Викладаємо масу між двома листами пергаментного паперу або харчової плівки і розгортаємо в прямокутник потрібної вам товщини. Потім підсушити або в духовці (при невеликій температурі і з вентилятором), або просто в сухому місці, перевертаючи кілька разів на день для рівномірної просушування.
веганські батончики із сухофруктів - фото крок 8
Потім нарізаємо пласт на батончики. Розміри - за вашим бажанням.

Схожі рецепти