Рецепт Абрикосові батончики «мюслі» фото

Абрикосові батончики «мюслі»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На полуденок
Десерти
Кількість порцій: 20
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Смачний, поживний і корисний перекус. Ідеально підійде для дітей, можна взяти з собою в школу або подати під час домашнього чаювання. Набагато смачніше покупних солодощів, спробуйте!

Опис приготування:

Немає чіткого переліку інгредієнтів, так як в батончики можна додавати різні сухофрукти без кісточок, горіхи і насіннячка. Експериментуючи з інгредієнтами, кожен раз буде новий смак батончиків. Обов'язково вибираємо вівсяні пластівці швидкого приготування, вони, які не потрібно варити, а досить залити гарячим молоком.

  • Вівсяні пластівці - 1 Склянка (швидкого приготування)
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Чорнослив - 150 грам
  • Горіхи волоські - 150 грам
  • Лимон - 1/2 штуки
абрикосові батончики
Підготуємо інгредієнти.
абрикосові батончики
Курагу заливаємо окропом на 5-7 хвилин.
абрикосові батончики
Волоські горіхи і курагу пропускаємо через м'ясорубку.
абрикосові батончики
Далі, пропускаємо через м'ясорубку вівсяні пластівці і цедру лимона.
абрикосові батончики
Додаємо мед і трохи лимонного соку.
абрикосові батончики
Все перемішуємо. Маса виходить досить густий.
абрикосові батончики
Масу викладаємо на дошку покриту пергаментом.
абрикосові батончики
Накриваємо пергаментом і прокатує качалкою, легенько притискаючи, щоб пласт вийшов рівним. Відправляємо дошку з заготівлею в холодильник на 1-2 годину.
абрикосові батончики
Дістаємо заготовку з холодильника і нарізаємо довільно.
абрикосові батончики
Абрикосові батончики"Мюслі" готові. Смачного!

Схожі рецепти