Мюслі з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Насправді, в США є не тільки нездорова їжа, але і багато корисних рецептів. Наприклад, для сніданку і перекусу придумані поживні батончики з клітковиною, вітамінами і майже без цукру.
Для вас я описала, як приготувати гранола з шоколадом. В її складі також є: манго, мигдаль, насіння і багато іншого. Основою найчастіше стають вівсяні пластівці. Такий корисний десерт можна брати з собою в дорогу. Його роблять і у вигляді батончиків, і у вигляді сухої суміші. Склад можна варіювати, але це повинні бути горіхи, сухофрукти, насіння і пластівці.
- Мигдаль - 150 грам
- Вівсяні пластівці - 140 грам
- Насіння соняшнику - 70 грам
- Рисові пластівці - 30 грам
- Сушений манго - 30 грам
- Сушена вишня - 30 грам
- Кокосова олія - 70 мілілітрів
- Льон мелений - 4 Ст. Ложки
- Насіння Чіа - 2 Ст. Ложки
- Мигдальне масло - 6 Ст. Ложок
- Темний шоколад - 300 грам
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Podslastitely - 60 мілілітрів
1. На деку розподіліть вівсяні пластівці. Запікайте їх 15 хвилин при 180 градусах в духовці.
2. В цей час в міксері подрібніть насіння соняшнику з горіхами в борошно.
3. Потім до цієї суміші додайте манго і вишню. Пробийте інгредієнти 30 секунд. Вийде велика крихта.
4. Далі до отриманої маси додайте запечені вівсяні пластівці, насіння Чіа і рисові пластівці. Перемішайте.
5. У сотейнику на середньому вогні з'єднайте підсолоджувач, кокосове і мигдальне масло, ванілін. Доведіть масу до кипіння. Через хвилини після цього вимикайте вогонь.
6. Потім масу з вогню перемішайте з основною.
7. Далі підготуйте прямокутну форму. Повністю застеліть її пергаментом, включаючи боки. Викладіть і розрівняйте гранола. Укрийте її пергаментом.
8. Потім зверху встановіть вантаж. Залиште все в такому положенні на пару годин.
9. Потім десерт наріжте прямокутними батончиками.
10. Шоколад розтопіть. Їх політ Гранола. Коли все охолоне можна їсти. Насолоджуйтесь!