Рецепт Мюслі в швейцарському фото

Мюслі в швейцарському
(покроковий рецепт з фото)

Швейцарська кухня
Вівсянка , Крупи
Пісні страви , Веганські страви
На сніданок
Соуси
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Мюслі в швейцарському - швидкий, простий і корисний сніданок. Щоденний сніданок для більшості сучасних європейців.

Опис приготування:

Років 5 тому мені в руки попалася брошура, в якій описувалося кілька десятків рецептів з вівсянки. Цей, яким я з вами ділюся, мені сподобався особливо. Мене підкупило, що мюслі по-швейцарськи (так називався цей рецепт в брошурі) готувалися дуже просто. В ту ж ніч я використовував цей рецепт - і мюслі по-швейцарськи перевершили всі очікування. З тих пір це - один з найпопулярніших сніданків в нашій родині.

  • Ананас - 200 грам
  • Вівсянка - 1 Склянка
  • Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Фрукти - - За смаком
  • Горіхи - - За смаком
мюслі в швейцарському - фото крок 1
Змішуємо йогурт, ванільну есенцію, ананаси і вівсянку.
мюслі в швейцарському - фото крок 2
Ретельно перемішуємо.
мюслі в швейцарському - фото крок 3
Додаємо в суміш трошки меду. Перемішуємо.
мюслі в швейцарському - фото крок 4
Накриваємо харчовою плівкою і відправляємо на ніч в холодильник.
мюслі в швейцарському - фото крок 5
На наступний ранок ви помітите, що мюслі загусли, смаки і аромати інгредієнтів відмінно перемішалися, а вівсянка стала м'якою.
мюслі в швейцарському - фото крок 6
Накладаємо мюслі по порційних посудку.
мюслі в швейцарському - фото крок 7
Додаємо нарізані фрукти і горіхи за смаком - і подаємо. Смачного!

Схожі рецепти