Мюслі в швейцарському
(покроковий рецепт з фото)
Мюслі в швейцарському - швидкий, простий і корисний сніданок. Щоденний сніданок для більшості сучасних європейців.
Років 5 тому мені в руки попалася брошура, в якій описувалося кілька десятків рецептів з вівсянки. Цей, яким я з вами ділюся, мені сподобався особливо. Мене підкупило, що мюслі по-швейцарськи (так називався цей рецепт в брошурі) готувалися дуже просто. В ту ж ніч я використовував цей рецепт - і мюслі по-швейцарськи перевершили всі очікування. З тих пір це - один з найпопулярніших сніданків в нашій родині.
- Ананас - 200 грам
- Вівсянка - 1 Склянка
- Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Фрукти - - За смаком
- Горіхи - - За смаком
Змішуємо йогурт, ванільну есенцію, ананаси і вівсянку.
Ретельно перемішуємо.
Додаємо в суміш трошки меду. Перемішуємо.
Накриваємо харчовою плівкою і відправляємо на ніч в холодильник.
На наступний ранок ви помітите, що мюслі загусли, смаки і аромати інгредієнтів відмінно перемішалися, а вівсянка стала м'якою.
Накладаємо мюслі по порційних посудку.
Додаємо нарізані фрукти і горіхи за смаком - і подаємо. Смачного!