Батончики гранола
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили харчуватися правильно, ретельно ставлячись до підбору свого щоденного раціону, обов'язково спробуйте гранола - легкі, ситні і смачні батончики зі злаків і кокосової стружки.
Приготуємо батончики гранола в домашніх умовах. Ви можете експериментувати і додавати в свою гранола сухофрукти, шоколад, горіхи або ягоди. Рано чи пізно ви знайдете оптимальне поєднання, яке підходить саме вам. Хай щастить!
- Суміш злаків - 150 грам (вівсянка і гречані пластівці)
- Насіння очищені - 50 грам (соняшникове і гарбузове)
- Кокосова стружка - За смаком
- Шоколадні чіпси - За смаком
- Борошно горіхове - 1/4 склянки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
Змішуємо в глибокій мисці: злаки, кокосову стружку і шоколадні чіпси. Засипаємо горіхову борошно.
Змішуємо масло з медом. Збиваємо віночком.
Виливаємо рідку суміш в суху, ретельно перемішуємо.
Застеляємо деко папером для випічки. Викладаємо отриману суміш квадратиком висотою в 2, 5 см. Зручніше за все робити це вологими руками.
Готуємо гранола в духовці 40 хвилин при температурі 160 градусів.
Витягуємо гранола з духовки, повністю даємо їй охолонути. Нарезаем на батончики.
Смачного!