Рецепт Фокачча (без вимішування тесту) фото

Фокачча (без вимішування тесту)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Фокачча

Якщо потрібна велика порція коржів для сендвічів, пропоную спекти традиційну італійську випічку, вона виручить. Отже, приступаємо до рецептом!

Все більшої популярності набирають численні рецепти, що не потребують вимішування тесту. Пропоную саме такий варіант, тісто буде легке, повітряне, а випічка смачна. Готову випічку можете використовувати для сендвічів, а також замінити нею звичний хліб.

  • Цільнозернове борошно - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Сухі швидкодіючі дріжджі - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Вода - 2 склянки
  • Оливкова олія - За смаком
  • Суміш італійських спецій - 1-2 Ст. Ложок
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 1
1. Змішайте два види борошна, додайте сіль, дріжджі.
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 2
2. Влийте теплу воду і перемішайте тісто дерев'яною ложкою.
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 3
3. Накрийте тісто плівкою і залиште на ніч (12-14 годин).
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 4
4. Тісто, що підійшло перемішайте лопаткою.
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 5
5. Посипте деко кукурудзяним борошном, потім викладіть тісто і розрівняйте його руками по всій поверхні.
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 6
6. Вилийте на тісто 2 столові ложки рослинної олії і розмажте його пензликом. Посипте італійськими спеціями і залиште на 1 час, потім пальцями зробіть ямочки по всьому тесту.
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 7
7. Полийте ще 2 столовими ложками оливкової олії.
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 8
8. Надішліть тісто в розігрітий до 210 градусів духовку на 20-25 хвилин.
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 9
9. Перекладіть випічку на решітку, щоб пішла зайва рідина. Наріжте випічку шматочками і подавайте до столу. Приємного!

Схожі рецепти