Рецепт Фокачча (без вимішування тесту) фото

Фокачча (без вимішування тесту)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Фокачча
Кількість порцій: 12
Час приготування: 16 г. 0 хв.

Якщо потрібна велика порція коржів для сендвічів, пропоную спекти традиційну італійську випічку, вона виручить. Отже, приступаємо до рецептом!

Опис приготування:

Все більшої популярності набирають численні рецепти, що не потребують вимішування тесту. Пропоную саме такий варіант, тісто буде легке, повітряне, а випічка смачна. Готову випічку можете використовувати для сендвічів, а також замінити нею звичний хліб.

  • Цільнозернове борошно - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне - 3 склянки
  • Сухі швидкодіючі дріжджі - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Вода - 2 склянки
  • Оливкова олія - За смаком
  • Суміш італійських спецій - 1-2 Ст. Ложок
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 1
1. Змішайте два види борошна, додайте сіль, дріжджі.
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 2
2. Влийте теплу воду і перемішайте тісто дерев'яною ложкою.
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 3
3. Накрийте тісто плівкою і залиште на ніч (12-14 годин).
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 4
4. Тісто, що підійшло перемішайте лопаткою.
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 5
5. Посипте деко кукурудзяним борошном, потім викладіть тісто і розрівняйте його руками по всій поверхні.
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 6
6. Вилийте на тісто 2 столові ложки рослинної олії і розмажте його пензликом. Посипте італійськими спеціями і залиште на 1 час, потім пальцями зробіть ямочки по всьому тесту.
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 7
7. Полийте ще 2 столовими ложками оливкової олії.
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 8
8. Надішліть тісто в розігрітий до 210 градусів духовку на 20-25 хвилин.
фокачча (без вимішування тесту) - фото крок 9
9. Перекладіть випічку на решітку, щоб пішла зайва рідина. Наріжте випічку шматочками і подавайте до столу. Приємного!

Схожі рецепти