Рецепт Італійська піца (рецепт тесту без вимішування) фото

Італійська піца (рецепт тесту без вимішування)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Борошно
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Нема чого купувати тісто для домашньої піци в магазині, якщо зробити його самостійно і зовсім не важко. Розповім, як приготувати італійську піцу (рецепт тесту без вимішування).

Опис приготування:

Вам навіть не доведеться вимішувати довго тісто. Ви можете зробити його заздалегідь і використовувати при необхідності завтра, післязавтра або заморозити і зберігати протягом декількох тижнів. Оскільки рецепт не передбачає вимішування, то потрібно більше часу на його підняття (3-4 годину), але результат вартий очікувань.

  • Борошно - 500 грам
  • Сухі дріжджі - 1, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
італійська піца (рецепт тесту без вимішування) - фото крок 1
1. Змішайте в міксері на низькій швидкості борошно, дріжджі і сіль. Додайте воду і перемішуйте, поки не почне формуватися тісто і до тих пір, поки тісто не почне відлипати від стінок.
італійська піца (рецепт тесту без вимішування) - фото крок 2
2. Змастіть миску маслом і перекладіть в неї тісто. Залиште його на 2-3 годину, щоб воно піднялося.
італійська піца (рецепт тесту без вимішування) - фото крок 3
3. Після підняття тесту його можна використовувати, а в разі потреби можна і заморозити.
італійська піца (рецепт тесту без вимішування) - фото крок 4
4. Заморожене тісто можна використовувати протягом 3 місяців.

Схожі рецепти