Італійська піца без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, швидке і дуже просте тісто для справжньої італійської піци. Приготуйте піцу за цим рецептом, і ви скорите серця своїх близьких.
Піца без дріжджів готується дуже швидко. Порубати охолоджений маргарин, змішайте його з борошном, додайте воду, цукор і сіль, замісіть тісто. Дайте йому постояти в холодильнику пару годин. Потім розкачати, викладіть на нього начинку за смаком - і відправте на 10-15 хвилин в духовку. Готову піцу відразу подавайте на стіл. Смачного!
- Маргарин - 100 грам
- Пшеничне борошно - 1, 5 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Начинка і соус для піци - За смаком
Порубати охолоджений маргарин на дрібні шматки.
Змішайте його з борошном.
Розчиніть у воді цукор і сіль, додайте борошно з маргарином, і замісіть тісто.
Приберіть його в холодильник на пару годин. Потім тонко розкачати за формою для піци. Змастіть соусом, викладіть начинку за смаком, полийте оливковою олією. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин.