Італійська піца з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт італійської піци з куркою вам без запинок розповість шеф-кухар будь-якого італійського ресторану. Яким саме є мій друг. Він розповів мені не тільки секрет начинки, але і тесту. Ділюся.
Коли я починаю готувати піцу, або будь-яке інше італійське блюдо, то навіть включаю італійську музику, щоб створити настрій. Оливкова олія, свіжий базилік і сири Пармезан і Моцарелла - все нагадує Італію. І ось сьогодні, разом з вами, ми будемо готувати піцу за кращим рецептом. Італійська піца з куркою вийде у нас смачною і ароматною. А почнемо з тесту.
1. Тісто для італійської піци з куркою я роблю на молоці. За порадою друга. Отже, в глибокій чашці збийте яйця. Додайте до них оливкову олію і тепле молоко. Перемішайте.
2. Просійте борошно. До речі, просіювання борошна обов'язково, коли ви готуєте піцу. Інакше тісто може вийде з грудками.
3. У борошно потроху вливайте яйця з молоком і оливковою олією. Помішуючи.
4. Замісити тісто. Місити тісто потрібно не менше 10 хвилин. Це важливо.
5. З замішаного тіста сформуйте кульку. Викладіть його в чашку, змащену оливковою олією. І поставте в тепле місце на 15 хвилин. Нехай настоїться.
6. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів.
7. Поки тісто "відпочиває", зробимо начинку. Куряче філе порізати невеликими шматочками. Обсмажте на оливковій олії з усіх боків і до повної готовності. Додати сіль за смаком. Готову курку відкладіть в сторону.
8. Підготуйте лист, постеліть на нього Пекарській папір. Замість паперу можете змастити оливковою олією.
9. Дістаньте тісто. Розкачайте його в формі кола. І викладіть на деко.
10. Змастіть тісто томатним пюре, ви так само можете використовувати кетчуп і томатний соус.
11. Тепер дрібно порубати помідори. Змішайте їх з куркою. І викладіть на тісто поверх томатного пюре.
12. Якщо ви не натерли сири Пармезан і Моцарелла, зробіть це зараз. І посипте ними піцу.
13. Відправляйте в духовку на 20 хвилин.
Поки італійська піца з куркою запікається, дрібно порубати свіжий базилік. Коли піца буде готова, прикрасьте її базиліком.
Смачного!
- Борошно - 2 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Томатне пюре - 3-4 Ст. Ложок
- Сир Моцарелла тертий - 1 Склянка
- Пармезан тертий - 1 Склянка
- Базилік свіжий - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Помідор - 1 штука
- Куряче філе - 300 грам
- Оливкова олія - За смаком
- Молоко - 0, 5-1 склянки
1. Тісто для італійської піци з куркою я роблю на молоці. За порадою друга. Отже, в глибокій чашці збийте яйця. Додайте до них оливкову олію і тепле молоко. Перемішайте.
2. Просійте борошно. До речі, просіювання борошна обов'язково, коли ви готуєте піцу. Інакше тісто може вийде з грудками.
3. У борошно потроху вливайте яйця з молоком і оливковою олією. Помішуючи.
4. Замісити тісто. Місити тісто потрібно не менше 10 хвилин. Це важливо.
5. З замішаного тіста сформуйте кульку. Викладіть його в чашку, змащену оливковою олією. І поставте в тепле місце на 15 хвилин. Нехай настоїться.
6. Увімкніть духовку нагріватися на 200 градусів.
7. Поки тісто "відпочиває", зробимо начинку. Куряче філе порізати невеликими шматочками. Обсмажте на оливковій олії з усіх боків і до повної готовності. Додати сіль за смаком. Готову курку відкладіть в сторону.
8. Підготуйте лист, постеліть на нього Пекарській папір. Замість паперу можете змастити оливковою олією.
9. Дістаньте тісто. Розкачайте його в формі кола. І викладіть на деко.
10. Змастіть тісто томатним пюре, ви так само можете використовувати кетчуп і томатний соус.
11. Тепер дрібно порубати помідори. Змішайте їх з куркою. І викладіть на тісто поверх томатного пюре.
12. Якщо ви не натерли сири Пармезан і Моцарелла, зробіть це зараз. І посипте ними піцу.
13. Відправляйте в духовку на 20 хвилин.
Поки італійська піца з куркою запікається, дрібно порубати свіжий базилік. Коли піца буде готова, прикрасьте її базиліком.
Смачного!